KıbrısManşetToplum

Diş doktorundan Bakan Dinçyürek’e övgü dolu sözler

Diş doktoru Tufan Vudalı, Diş Hekimliği Haftası nedeniyle Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek'i ziyaret ettiklerini kaydetti, övgü dolu sözler kullandı

Diş Doktoru Tufan Vudalı, Kıbrıs Türk Diş Tabipleri Odası’nın Diş Hekimliği Haftası nedeniyle Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek‘i ziyaret etmesine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Görüşmeyle ilgili detaylar veren Vudalı, Bakan Dinçyürek’e övgü dolu sözler kullandı.

“Genelde bu tarz ziyaretler yuvarlak ve kulağa hoş sözlerle geçiştirilir, ziyaret sebebi kutlanır ve taraflar evlerine dağılır. Beklentim o yöndeydi ama yanılmışım. Muhtemelen bu memleketin politik skalasında ters noktalarda durmama rağmen bu yanılmama sebep olan sayın bakana teşekkür ederim” ifadelerini kullanan Vudalı, Dinçyürek’in hızlı, seri ve verimli şekilde neler yapıldığını anlatıp neler yapabileceğiminden bahsettiğinin altını çizerek, “Tam birkaç konuda fikir alışverisi yapacakken yapamadık çünkü sayın bakan bahsettiğim konulara çok hakim ve bu iyileştirme gerektiren önemli konular için kolları çoktan sıvamış.” dedi.

Ortak ve düzenli bir komite talebinde bulunduğunu, cümlesinin bitmeden Bakan Dinçyürek’in toplantı tarihini yazdığını ifade eden eden Vudalı, “Sevgili Hakan Dinçyürek’i ilk kez tanıdım. Birlikte çalışıp bu ada yarısına faydalı birkaç şey bırakabileceğimize beni inandırdı. Buradan teşekkür ederim” dedi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu