DünyaGenelManşet

Doğu Londra’da kiralar 700 sterlin

Londra’da, başta ev kiraları olmak üzere yaşam maliyeti krizi sürerken, 700’ün altında kiralık bulmak da mümkün

Emlak sitesi Spareroom, Londra’da aylık kiraların 700 sterlinin altında seyrettiği semtler metropolün doğusunda

South Norwood, Manor Park, East Ham ve Chingford en ucuz kiralıkların olduğu semtler

FİYATLAR HER SEMTTE UÇMUYOR…

Londra’da, yaşam maliyeti krizinin sebep olduğu birçok alanda insanların geçim sıkıntısı yaşadığı manşetlerden düşmezken, emlak sitesi Spareroom, Londra’da aylık kiraların 700 sterlinin altında seyrettiği semtler bulunduğuna da dikkati çekerek, listesini ve kiraları sıraladı. Listede, Londra’da yaşanabilecek en ucuz aylık kira gereksinimine sahip semtler sosyal medyada büyük ilgi görürken, bu bölgelerin internet üzerinden de sıklıkla araştırıldığı belirtildi.

 

EV KİRALARINDA EN UCUZ BÖLGELER…

* South Norwood, SE25:

Aylık en ucuz ortalama kiranın 680 sterlin olduğu bölgede iki tren istasyonu, üç tramvay durağı ve Londra’nın merkezine mükemmel bağlantılar vardır. Ayrıca South Norwood Lakes, Stanley Arts ve Premier Lig futbol takımı Crystal Palace’ın evinin yakınında kiralanmıştır.

* Manor Park, E12:

Semt, ayda 690 sterlin ile en ucuz ikinci kira oranlarına sahip. Bölge, dönümlerce büyük park alanlarına, ulaşım bağlantılarına ve çok daha fazlasına sahip olarak tanımlanıyor. Ayrıca Elizabeth Line’ın açılmasıyla, Liverpool Street’ten sadece 16 dakika uzakta olması kiracıların dikkatini çekiyor.

* East Ham, E6:

London City Havaalanı’nın yakınında olan East Ham aylık 697 sterlin kira oranlarına sahip. Bölge, Londra’nın merkezine veya Canary Wharf’a yakın bir yerde, para harcamak zorunda kalmadan yaşamak isteyenler için ideal bir konumda bulunuyor. Ayrıca, District, Hammersmith ve City ve DLR’ye yakın bağlantılar sayesinde, ulaşılabilirlik alanında da tam puan alıyor.

* Chingford, E4:

M25’in yakınında ve Epping Ormanı’nın yakınında, aylık yaklaşık kiralar 698 sterlin oranında seyrediyor. Yer, bol miktarda açık alana sahip büyümekte olan aileler için özellikle ideal olarak tanımlanıyor. Londra’nın merkezine olan bağlantılarıyla Overground aracılığıyla Liverpool Street’ ulaşım sadece 27 dakika sürüyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu