EğitimKıbrısManşetSağlık

Dönercinin kızı da pozitif!

Lefkoşa Surlariçi bölgesinde faaliyet gösteren Meydan Dürüm isimli restoranda çalışan ve covid-19 pozitif olan vakanın kızının da da covid-19 pozitif olduğu tespit edildi

Lefkoşa Surlariçi bölgesinde faaliyet gösteren Meydan Dürüm isimli restoranda çalışan ve covid-19 pozitif olan vakanın kızının da da covid-19 pozitif olduğu tespit edildi.

Şht. Tuncer İlkokulu’nda eğitim gören kız öğrencinin covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından Şht. Tuncer İlkokulu’nda ciddi bir panik yaşandığı öğrenildi.

Şht. Tuncer İlkokulu’nda okul genelinde temaslı takip ekibinin gerekli temaslı çalışmalarını başlattığı belirtilirken, öğrenciler ile öğretmenler, tüm idare ve görevli personellere PCR testi yapıldığı açıklandı

Lefkoşa’da bulunan Şehit Tuncer İlkokulu’nda bir öğrencinin Koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine okul idaresi sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

İdare, pozitif çıkan öğrenciyle temaslı olan, öğrenci ile öğretmenlere, tüm idare ve okulda görev yapan tüm personellere PCR testi yapıldığını açıklayarak, test sonuçlarına göre tekrar bir bilgilendirme yapılacağı belirtildi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu