KıbrısManşetSiyasetToplum

DP Genel Sekreteri Akpınar, parti içinde soruşturma başlatıldığını açıkladı

DP Genel Sekreteri Serhat Akpınar, kişilerin kararlarının DP sorumluluğunda olmadığını belirterek, yargıya intikal eden konularda parti içinde de soruşturma başlattıklarını kaydetti

Demokrat Parti (DP) Genel Sekreteri ve milletvekili Serhat Akpınar kişisel sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, kişilerin tercihlerinin veya şahsi kararlarının partisini sorumlu olmadığını belirtti.

Akpınar, DP Genel Merkezi’nin kamuoyu bilgisine getirilmiş veya yargıya taşınmış tüm konularda araştırma ve soruşturma başlatacaklarını açıkladı.

DP Genel Sekreteri Akpınar’ın paylaşımı şu şekilde:
“Yaşanan gelişmeleri yakınen izliyoruz. Süreçlerin yönetiminde hassasiyetle hareket edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Kişilerin tercihleri ve veya şahsi kararları ile sorumlu oldukları yasal süreçlerden Demokrat Parti sorumlu olmamakla birlikte, Parti Genel Merkezi’nin , yetki ve sorumluluk alanları kapsamında ve karar yetkisine sahip olduğumuz tüm esaslarda , kamuoyu bilgisine getirilmiş ve veya yargıya taşınmış tüm konularda araştırma ve soruşturmayı başlatıyoruz.”

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu