GenelKıbrısManşet

Dr. Mustafa Akansoy, ‘Papağan’ polemiği hakkında fıkra anlattı

Göğüs Hastalıkları Klinik Şefi Dr. Mustafa Akansoy, "Romantik düşüncelerle hayatın gerçekleri arasındaki dengeyi kurmak gerekir. İşte bu gibilerin durumu tavuktan beterdir" dedi.

Göğüs Hastalıkları Klinik Şefi Dr. Mustafa Akansoy, ‘Papağan’ polemiği hakkında sosyal medya hesabından fıkra anlattı, “Romantik düşüncelerle hayatın gerçekleri arasındaki dengeyi kurmak gerekir” dedi.

Akansoy, ‘Kahrolsun sağcılar’ diye slogan atan bir grup solcunun eylem düzenlediğini kaydederek, eylem sırasında bir papağının da ‘kahrolsun solcular’ diye slogan atması üzerine eylemcilerin papağan sahibini dövdüğü fıkrayı anlattı.

Akansoy’un anlattığı fıkraya göre, sinirli papağanın sahibi, papağanı hapishaneye yani kümese kapatıyor. Kümese kapatılan papağan burada bulunan tavuklara “Ben sizin gibi o… suçundan değil düşünce suçundan yatıyorum” diyor.

Akansoy paylaştığı bu fıkra ardından şunları söyledi;

“Hangi düşünceden olursanız olun, buna saygı duyarım. Toplum sağlığını tehlikeye atanların, bu konuda kurallara uymayanlara ise saygı duymam mümkün değildir. Romantik düşüncelerle hayatın gerçekleri arasındaki dengeyi kurmak gerekir. Bazı davranışlar vardır ki düşünce veya düşünce suçu gibi gösterilmeye çalışılır. İşte bu gibilerin durumu tavuktan beterdir”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu