KıbrısManşetSağlık

Eğer sorgulamazsanız ya korkularınızın ya da yanlış işleyen bir sistemin kölesi olursunuz

Sağlık Bakanlığı ve bilim kurulu tavsiyesi ile okullardan velilere çocuklara aşı yapılması için ailenin izin verdiğine dair imza isteniyor. Bu aşıların üretici firmaları sorumluluk almazken siz kendi çocuklarımız için bu sorumluluğu almamızı nasıl istersiniz? Nasıl bir kafadasınız anlamıyorum…

Uzun bir süre bu Covid için yazı yazmadım. Dedim ki şöyle bir dünyada ülkeler neler yapıyor, başka ülkedeki insanlar ne durumda neler oluyor ne nereye doğru gidiyoruz.

Şimdi bana soruyorlar aşı oldun mu veya olmayı düşünüyor musun?

Net ve kesin bir cevabım var hayır ben bu covid aşılarını olmayacağım, çünkü ben gerçek bilime inanırım, ben bilimden anlamayan insanların finanse ettiği bilime asla inanmam. Tüm diğer aşılarını olmuş bir kişi olarak söylüyorum bu covid aşılarına şiddetle karşıyım. Pfizer firmasının sitesine giriyorum ve okuyorum, orda diyor ki ilaçların ve aşıların faz çalışmaları var, bakın ne yazıyor orda; Klinik çalışmalar dört fazda yapılır. Tüm klinik çalışmalarda “Good Clinical Practice (GCP)” (İyi Klinik Uygulamaları) kurallarına uyulması zorunludur.

Faz I: Amaç; ürünle ilgili güvenlilik verilerinin toplanması, doz aralığının saptanması. Bu çalışmalar ortalama 1-1,5 yılda tamamlanır. Bu fazın ana amacı “güvenlilik” verisi elde etmektir.

Faz II: Bu fazdaki çalışmaların tamamlanması ortalama 2 yılı alır. Bu fazın ana amacı ‘etkinlik ve güvenlilik’tir. En uygun ilaç uygulama yöntemi (tablet, kapsül, infüzyon, vb) de bu fazda araştırılır.

Faz III: Klinik çalışmaların bu fazının tamamlanması 3-4 yıl sürer. Bu fazın ana amacı “etkinliğin kanıtlanması ve yan etkilerin izlenmesidir.

Faz III çalışmalarda yeterli veriler elde edildikten sonra ürünün ilaç olarak kullanılabilmesi için “onay” alınması gerekir.

Faz IV: Ürün ilaç olarak kullanılmaya başlandıktan sonra yapılan klinik çalışmalar Faz IV çalışmalar olarak kabul edilir. Bunlara genel olarak “postmarketing surveillance” (pazarlama sonrası izleme) çalışmaları adı verilir. Bu çalışmalar genellikle binlerce gönüllü ile gerçekleştirilir ve uzun yıllar sürebilir.

Bunları Ecz. Evren BEDEOĞLU söylemiyor PFIZER FİRMASI söylüyor. Biontech firmasının sitesine giriyorum o da diyor ki benim ürünüm bir ‘’GEN TERAPİSİ ÜRÜNÜDÜR’’ benim ürettiğim m RNA tekniği ile vücuda verilen sıvılar DNA nın çekirdeğine girer, yani DNA’nızı değiştirebilir diyor. Bunu da ben demiyorum Biontech Firması diyor.

Yani kısaca biz insanlara diyorlar ki SİZ BİRER DENEKSİNİZ. Çünkü bu sıvıların aşı olabilmesi için en az 8-10 yıl gerekiyor ama aşılar 6 ay içerisinde çıktı ve şu an zorla insanlara yapılıyor ve hatta çocuklara bile bu sıvıları enjekte etmek için bin bir yalan dolanla, korku salmaya, yaşam kısıtlamalarına başvuruyorlar.

Aşının 2. hatırlatma dozundan sonra, bizi virüse karşı ağır hastalıktan koruyan şey “antikorlar” değil, uzun süreli ‘hafıza hücreleri’dir… 3. booster dozu yapmanın, bu tür bağışık üzerinde artık hiçbir etkisi olmaz. Ben her şeyi biliyorum da demiyorum ama ben bilimsel verileri takip ediyorum, gözlemliyorum ve bunları paylaşmaya çalışıyorum.

Mart 2020 yıllından bu güne kadar covid 19 dan 5.15 milyon insan öldü. Ama dünyada öyle bir katil hastalık var ki 30 saniyede bir kişiyi öldürüyor nedir bu bilir misiniz KALP hastalıklarından bahsediyorum yani bu da yılda 27 milyon insan demek…

Zorla ve yasaklarla bu aşı adayı olan sıvıları bizlere ve özellikle çocuklarımıza yapmak isteyen doktor ve bilim kurulundakilere sizlere sesleniyorum;

Eğer bir pandemi olsaydı tüm dünya ülkelerinde ve dünya nüfusunda inanılmaz bir azalma olurdu hâlbuki nüfuslar azalacağına artıyor bu nasıl pandemi ben anlamış değilim.

Hiç kimse benim aşı olup olmamama karar veremez, canımızı bile düşünmeden verebileceğimiz çocuklarımızı bizden daha çok mu düşündüğünüzü sanıyorsunuz da aşı yaptırmaya zorluyorsunuz pes doğrusu!

Ne benim bedenime ne de çocuklarımın bedenine rızalarımız olmadan hiç kimse tıbbi müdahalede bulunamaz buna asla izin vermeyeceğiz…

Sağlık bakanlığı ve bilim kurulu tavsiyesi ile okullardan velilere çocuklara aşı yapılması için ailenin izin verdiğine dair imza isteniyor. Bu aşıların üretici firmaları sorumluluk almazken siz kendi çocuklarımız için bu sorumluluğu almamızı nasıl istersiniz? Nasıl bir kafadasınız anlamıyorum…

Vakalar artmış rekor kırıyor diye yine ortalığa bir korku salıyorsunuz ve bu vakaların artışını aşısızlara bağlıyarak, aşı yapmayanları hedef tahtası haline sokuyorsunuz. Vakalar artıyor ortada semptom yok ve bir çok pozitif kişiler evlerinde dinlenerek bu hastalığı geçiriyor.

Tüm vakaların ve Pandemide yatan hastaların kaç tanesi aşılı kaç tanesi aşısız olduğunu rakam vererek açıklamamanızın sebebi nedir? Neyi gizliyorsunuz acaba?

Aşılı kişiler her yere test yapmadan aşı kartı göstererek giriyor, âmâ aşısız olanlar her yere ancak negatif antijen ve pcr testleri ile giriyor amaaaa vakalar artıyor şimdi siz bilim kurulundakiler ve bazı doktor ve birkaç milletvekiline  (onlar kendilerini biliyorlar her gün manşetlerde zaten )soruyorum bu vakaların artışı aşısızlardan mı yoksa aşılılardan mı lütfen bunu bana bilimsel olarak açıklayın da bilelim… Aşılı da olsan virüs bulaştırabiliyorsun sanırım öyle değil mi? Ama diyemiyorsunuz ki kış ayındayız ve doğanın değişmeyen kuralları var öyle değil mi?

Ne oldu ilkokula geri mi dönüyoruz. Mevsimleri mi öğrenelim tekrar; ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış.

Sn. Bilim kurulundakiler kış ayında insanlar hasta olur, çünkü havalar soğuktur, üşütür grip olur, bronşit olur, yaşlı ve bağışıklığı düşük olan, kronik hastalığı olan kişiler de zatürre olur ve ölebilir de. Ne gariptir ki pandeminin başında beridir dünyada zatürreden ölen yok…

Tabi ki kış aylarında grip olduğumuz gibi covid de olacağız bu bir gerçek ama gripte nasıl tedavi oluyorsak Covid de de ayni tedaviyi yapacağız. Şuan covid için yapılan tedavi eve git paracetamol kullan, vitamin C ve D vitamini kullan, iyi beslen ve dinlen. Tedavi şekli budur nokta…

Vaka artışından en çok korkanlar aşılı olan insanlarımızın olmasını anlamıyorum. Yani 4 doz aşı olan insanlar bile halen daha korku içinde. Yani sonunda insanları delirttiniz, anksiyete aldı başını gidiyor. İnsanın doğasında olan her şeyi yok ettiniz, temas etmeyin, öpüşmeyin, sarılmayın, toplu halde yemek yemeyin, dokunmayın, bu saydıklarımı yapmadığınız bağışıklığınız düşer, psikolojik olarak çökersiniz, bunalıma girersiniz ve her hastalığa bedeniniz açık olur…

Maskeleri bile tek başında arabada takanlar mı istersiniz, açık temiz havada maske ile gezen insanlar mı istersiniz, biri yanında öksürürse oradan hemen uzaklaşan ve gidip test yapanlar mı istersiniz neler var neler, insanları gerçekten delirtmeyi başardınız.

Bizim bilim kuruldaki doktorlar sizlere soruyorum en çok mutasyona uğrayan virüslerin solunum yolu ile bulaşan virüsler olduğunu bildiğinizi düşünüyorum. Biliyorsunuz değil mi? Çünkü öyle davranmıyorsunuz ve hiç bundan bahsetmiyorsunuz!

Solunum yolu ile bulaşan ve bu kadar çok mutasyona uğrayan virüslerin aşıları takdir edersiniz ki tartışmaya çok açık olur. Bir RNA virüsü olan Covid 19 için aşı geliştirilmesi ve başarıya ulaşması imkânsızdır. Bu tür virüslere karşı aşı geliştirilemez… Geliştirilse bile etkisizdir… Etkisiz olduğunu zaten siz 3 cü,4.cü 5 ci doz aşı yapın, 2 doz aşı yapanlar aşısızdır diyerek söylüyorsunuz ama kendi söylemlerinizi bile inkâr ediyorsunuz…

Aşılama başladıktan sonra genç yaşlarda hiçbir şeyi olmayan insanlarımızın ani ölümlerine hep kalp krizi dediniz, son olarak 8 yaşındaki bir çocuğun ölümünü bile PCR pozitif çıktı diye Covid den öldü dediniz,10 saate Covid den kim ölmüş dünyada örneği yok. Önce bunun hesabını verin.

İlk aşılar çıktığı zaman ne demiştiniz ‘’bulduğunuz aşıyı hemen olun’’… İnsanlarımız sizi dinledi sinovacları 2 doz yaptılar. Sonra ne dediniz ‘’bunlar yetersiz çünkü yeni varyant var, 3’ncü doz biontech yapacaksınız. Sonra ne oldu yeni varyantına etkisi 3-4 ayda azalıyor 4.cü doz aşıyı da yapacaksınız ve sonunda da dediniz ki her 6 ayda bir hatırlatma aşısı yapacaksınız.

Siz insan vücudunun hücrelerini aptal mı zannediyorsunuz, siz vücudumuzda hatırlatma T hücreleriniz var bu virüsle bir kez karşılaşıp o virüsü imha ederse artık o iş bitmiştir bir daha o virüsü nasıl yeneceğini asla unutmaz…

Artık 2 Sinovac veya iki doz aşı yapanlar aşısızmış diyorsunuz. Eee peki bu aşıların YAN ETKİLERİNE NE OLDU, o yan etkilerin kısa, orta ve uzun vadedeki vücudumuza yaptığı zararların vebalini siz mi ödeyeceksiniz!

Sonuca gelecek olursak. Siz bilimden uzak kararlar alan bilim kurulundakiler;

BEN SİZE BİRŞEY SÖYLEYİM Mİ?

Eğer sorgulamazsanız ya korkularınızın kölesi olursunuz ya da yanlış işleyen bir sistemin kölesi olursunuz, benim köle olmaya niyetim yok.

SİZ BEYİNLERİNİZİ CEPLERİNİZE KOYDUNUZ TOPLANTILAR YAPIP BİLİMDEN UZAK KARARLAR ALIYORSUNUZ… SİZE DİYECEK BAŞKA BİRŞEY BULAMIYORUM…

UNUTMAYIN İYİ BESLENME, DÜZENLİ SPOR VE İYİ UYUKU SİZİ HER VİRÜSTEN KORUR…

Diğer Haberler

Başa dön tuşu