EkonomiKıbrısManşetSiyaset

Taçoy: Kazanamayacağım yarışa girmem

Önümüzdeki günlerde kurultay için adaylıkla ilgili kararını açıklayanı belirten Taçoy, “Hiçbir şekilde tabanın kabul etmeyeceği kararı vermem. Daha önce de söylediğim gibi kazanamayacağım yarışa da girmem” dedi.

GIYNIK ÖZEL – Emel Doğan

Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, UBP kurultayının 31 Ekim’de gerçekleştirilmesi kararının alındığı parti meclisinin ardından GIYNIK mikronuna konuştu.

Bugüne kadar partisinde hangi görev verildiyse hepsini layıkıyla yerine getirdiğini dile getiren Taçoy, “Önümüzdeki günlerde kurultay için kararımızı açıklayacağız. Sayın Ersin Tatar Cumhurbaşkanı yeminini ettikten ve makamına gittikten sonra biz de açıklamamızı yapacağız” dedi.

Öte yandan Taçoy, “Hiçbir şekilde tabanın kabul etmeyeceği kararı vermem. Daha önce de söylediğim gibi kazanamayacağım yarışa da girmem” sözlerini kullandı.

“UBP yaptığı tüm kurultaylardan sonra sandıktan daha güçlü çıkmıştır” şeklinde konuşan Taçoy, “1994, 2006, 2008, 2012 yılına da bakılabilir. 2012 en olaylı kurultay oldu onun ardından bile seçimden güçlü çıktık. Ulusal Birlik Partisi hangi kurultaya giderse gitsin sandıktan daha güçlü çıkmıştır, çıkacaktır” ifadelerine yer verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu