KıbrısManşetSiyaset

EL-SEN: KIB-TEK’in peşkeş çekilmesini engellemeye devam edeceğiz

EL-SEN, hiçbir zaman siyasetin maşası olmayacağına vurgu yaparak, “Belli ki gerekli yatırımların yerine getirilmemesi için kablo senaryosu önümüze konacaktır. Bu da AKSA’nın günü geldiğinde masa başında elinin daha güçlü olmasını sağlayacaktır. Buna asla izin vermeyeceğiz” dedi..

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN) tarafından yapılan açıklamada, “EL-SEN hiçbir zaman siyasetin maşası olmayacaktır” denildi.

Açıklamada, toplumun malı olan KIB-TEK’in peşkeş çekilmesini birlikte engellemek için çalışmaya devam edileceği vurgulandı.

“Belli ki gerekli yatırımların yerine getirilmemesi için kablo senaryosu önümüze konacaktır. Bu da AKSA’nın günü geldiğinde masa başında elinin daha güçlü olmasını sağlayacaktır” ifadelerinin yer aldığı açıklamanın tamamı şöyle:

“Mücadelemiz her zaman toplumumuzun ve kurumumuzun faydasına olmuştur. Bunu da gelmiş geçmiş her hükümet edenler görmüştür. Gücümüz birlik ve bütünlüğümüzden gelmektedir. Birçok kavgayı halkımızla omuz omuza verdik. Toplumun malı olan KIB-TEK’in peşkeş çekilmesini birlikte engelledik engellemeye de devam edeceğiz.

Şimdi gelinen noktada mücadelenin boyutu daha da büyüyecektir. Belli ki gerekli yatırımların yerine getirilmemesi için kablo senaryosu önümüze konacaktır. Bu da AKSA’nın günü geldiğinde masa başında elinin daha güçlü olmasını sağlayacaktır. Buna asla izin vermeyeceğiz. Biz emekçiler bu kavgayı verirken, toplumun malı olan bu kuruma sahip çıkmak için halkımızı da saflarımıza davet ediyoruz. Üretimden gelen gücümüzü her zaman kullandık kullanmaya da devam edeceğiz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu