KıbrısManşet

“Elektriksiz, çaresiz, umutsuz bir bekleyiş…”

Eski Başbakan Dr. Sibel Siber: “Yüzümüzü güldürecek tek bir olumlu haber yok. Kötü yönetimlerin bizi getirdiği nokta bu. Elektriksiz, çaresiz, umutsuz  bir bekleyiş..”

KKTC’de elektrik kesintileri hayatı durma noktasına getirirken, Eski Başbakan Dr. Sibel Siber sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yüzümüzü güldürecek tek bir olumlu haber yok. Kötü yönetimlerin bizi getirdiği nokta bu. Elektriksiz, çaresiz, umutsuz  bir bekleyiş…” ifadelerini kullandı.

Elektrik kesintileri hayatı felç ederken, vatandaşlar ve siyasetçiler tepkilerini daha yüksek sesle dile getirmeye başladı. Hükümet kanadı peş peşe yaptığı açıklamalarla halkı sakinleştirmeye çalışsa da eski siyasetçiler ve muhalefet sisini yükseltmeyi sürdürüyor.

Eski Başbakan Dr. Sibel Siber de sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak tepkisini gösterdi. Siber paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Yüzümüzü güldürecek tek bir olumlu haber yok. Kötü yönetimlerin bizi getirdiği nokta bu. Elektriksiz, çaresiz, umutsuz  bir bekleyiş…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu