Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Mahkeme emrini icra eden polisleri darp eden Ayağ kardeşlere mahkeme acımadı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

DEVRIM DEMIR

İki polisi darp eden ve polis subayının ağır yaralanmasına neden olan Nesip Ayağ ile Mesut Ayağ 20 ay hapis cezasına mahkum edildi. 14 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşen olayın kararı İskelede oturum yapan Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme Heyeti tarafından okundu.

DAĞLI: TOLERANS YOK

Davanın kararını açıklayan Kıdemli Yargıç Hale Dağlı, sanıkların, mahkeme emrini icra etmeye çalışan polisleri darp ettiğini ve görevinden men ettiğini belirtirken mahkemelerin buna asla tolerans gösteremeyeceğini ifade etti. Konu suçların toplumda tedirginlik yarattığına değinen Dağlı, bu hususların sanıklar aleyhinde ağırlaştırıcı faktörler olduğunu ifade etti.
Sanıklar lehindeki hafifletici nedenlere de dikkati çeken Dağlı, konu suçun planlanarak işlenmediğini, sanıkların nadim ve pişman olduğunu, konu tarihte genç suçlu kategorisinde olduklarını ifade etti ve sanıkları 20’şer ay hapse mahkum ettiklerini açıkladı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu