EkonomiGenelKıbrısManşet

Emtan Olive Hill konutları satışta

Emtan Construction Alsancak bölgesindeki üçüncü projesini de alıcılarına sundu

Lüks 2+1 dairelerden oluşan site projesinde 90 konut bulunuyor

GİRNE BÖLGESİNDE ARDI ARDINA 3’NCÜ PROJE… Emtan Construction Kuzey Kıbrıs’ta inşa ettiği konut projeleriyle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Şirket; Girne Merkez, Çatalköy ve son dönemde ağırlık verdiği Alsancak bölgesinde ardı ardına bölgeye değer katan projelere imza atıyor. Emtan Green Park ile Alsancak bölgesine ilk yatırımını yapan Emtan Construction, projedeki tüm konutları satarken, bunları yeni sahiplerine devretti. İkinci yatırım olan Emtan West Park’ın hem satışları hem de inşaatı hızla ilerliyor. Listede üçüncü sırada yer alan Emtan Olive Hill projesi de satışa sunuldu. Lüks 2+1 dairelerden oluşan site projesinde toplam 90 konut mevcut.

“SIRTINI YEŞİLE YASLA”… Emtan Construction Olive Hill konutlarını, “Sırtını yeşile yaslayıp yüzünü maviye dönmüş nezih bir mahalle, Akdeniz’in eşsiz doğal güzellikleri, muhteşem bir gün doğumu ve gün batımı görselini size sunuyor” diye tanımlıyor. Girne’nin merkezine araçla 10 dakika mesafedeki Olive Hill, Necat British College’e komşu. Ayrıca hastane, market, benzin istasyonu, restoran, eczane, kuaför, mağazalar, eğlence mekanları ve bunlar gibi birçok temel ihtiyaca yakın bir lokasyonda yer alırken, Camelot Beach Club, Merit Hoteller bölgesi, GAÜ ve kolejleri, Alsancak Özgürlük Parkı, Lapta yürüyüş yolu ve Escape Beach Club gibi popüler yerlere kısa sürede ulaşım mesafesinde.

OLİVE HİLL KONUTLARI UYGUN FİYATLI… Emtan Olive Hill hem mimarisi hem de konumu ile tüm yatırımcıların dikkatini çekti. Satışa açılmasından bugüne oldukça hızlı bir satış grafiği yakaladı. Projede yer alan daireler özel bahçeli, balkonlu ve çatı teraslı opsiyonlara sahip ve satış fiyatları 84 bin 500 sterlinden başlıyor.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu