GenelKıbrısManşet

En anlamlı ödül

İsias aileleri röportaj serisinden dolayı Gıynık Gazetesi muhabiri Devrim Demir, ‘Şampiyon Melekler Özel Ödülü’ne layık görüldü

GAZETECİLER BİRLİĞİ ÖDÜLE LAYIK GÖRDÜ

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği, 6 Şubat’ta Adıyaman’da meydana gelen deprem felaketinde yıkılan İsias Hotel enkazında hayatını kaybeden ve tüm ülkeyi derinden yasa boğan GTMK’nin şampiyon kız ve erkek voleybol takımı oyuncularının aileleri duygularını GIYNIK Gazetesi’ne aktarmıştı. Ülke gündemini derinden etkileyen röportajlar, Kuzey Kıbrıs halkının da takdirini toplamıştı. GIYNIK Gazetesi muhabiri Devrim Demir’in ‘Melekler Takımı’nın aileleri ile gerçekleştirdiği röportaj serisi Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği tarafından ödüle layık görüldü.

ÖDÜL TÖRENİ 11 TEMMUZ’DA

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği’nin (KTGB), geleneksel ‘Medya Başarı ve Teşvik Ödülleri’ kapsamında; Efdal Keser, Erten Kasımoğlu, Rasıh Reşat, Fehmi Gürdallı, Metin Ersoy ve Ayşe Güler’den oluşan KTGB ödül komitesi tarafından gerçekleştirilen değerlendirme neticesinde, son bir yıl içinde medyanın çeşitli alanlarındaki üretimler ödül yönetmeliği uyarınca değerlendirildi ve ödüllendirilmeye uygun bulunanlar belirlendi. 11 Temmuz Basın Günü’nde düzenlenecek resepsiyon ile ödüllerin sahiplerini bulacağı gecede, ayrıca meslekte 25 yılını dolduran üyelere verilen “hizmet onur ödülleri” de sahiplerini bulacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu