Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

En çok yağış Dipkarpaz ve Alevkayası’na düştü

Meteoroloji Dairesi bu sabah itibarıyla son 24 saattte en çok yağış alan bölgelerin Dipkarpaz ve Alevkayası olduğunu belirtti.

Stelios
California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Meteoroloji Dairesi bu sabah itibarıyla son 24 saattte en çok yağış alan bölgelerin Dipkarpaz ve Alevkayası olduğunu belirtti.

Daire tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Dipkarpaz’a metrekareye 32 kg, Alevkayası’na 25 kg, Değirmenlik’e 20 kg , Gönendere’ye 19 kg yağış düştü.

Ercan ve Balıkesir’de metrekareye 18 kg, Serdarlı ve Taşpınar’da 15 kg yağış ölçülürken, Mallıdağ metrekareye 14 kg, Tatlısu 13 kg, Lefkoşa ve Esentepe 10 kg, Kantara 9; Alsancak, Gönyeli ve Devlet Üretme Çiftliği ise 8 kg yağış aldı. Koruçam ve Yenierenköy’de de metrekareye 7 kg yağış kaydedildi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu