KıbrısManşet

Ender Denktaş: Önümüze engel değil ‘olumlu kararla’ destek verilmesini önemle rica ederim

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı’nın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa hazırladıkları merhum Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş Anıt Mezarı Çevre Düzenlemesi Projesi ile ilgili gerçekleştirdiği basın toplantısına, Denktaş’ın kızı Ender Denktaş Vangöl de katıldı.

 

Toplantı sonrası kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Denktaş, hem Harmancı’ya, hem İBB Başkanı İmamoğlu’na, hem de projeyi hazırlayan mimarlara teşekkür etti.

TÜM BAKANLARA “ANLAYIŞ VE UZLAŞI” ÇAĞRISI

Projeyle ilgili sorunların uzlaşıyla çözülebileceğini vurgulayan Denktaş, biran önce başlamasını istedikleri proje için ülke yönetiminde olan tüm bakanlardan, “bir evlat olarak” anlayış, uzlaşı ve birliktelik beklediğini ifade etti.

“MÜCADELENİN SONUNA KADAR ARKASINDA OLACAĞIM”

Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ın huzura kavuşması için verilecek mücadelenin sonuna kadar arkasında olacağını vurgulayan Denktaş, “el veren, destek veren, yürek veren tüm dostlara ayrıyeten teşekkür ettiğini” belirtti.

“ÖNÜMÜZE ENGEL DEĞİL ‘OLUMLU KARARLA’ DESTEK VERİLMESİNİ ÖNEMLE RİCA EDERİM”

Denktaş, “Olumlu verilecek kararda, proje onayının Belediye Meclisi’nde onaylanırken atacağım imza yaşamım boyunca onur vesilem olacağını bildirir, önümüze engel değil ‘olumlu kararla’ destek verilmesini önemle rica ederim” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu