KıbrısManşet

Ender Denktaş Vangöl: “Senariste” avukatım aracılığıyla gönderdiğim “İhtarım” var

Serdinç Maypa'nın 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisi hakkında yapmış olduğu eleştiriyi Gıynık Gazetesi gündeme taşıması ile bir yorum da Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş’ın kızı Ender Denktaş Vangöl'den geldi.

Serdinç Maypa’nın ‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ dizisi hakkında yapmış olduğu eleştiriyi Gıynık Gazetesi gündeme taşıması ile bir yorum da Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş’ın kızı Ender Denktaş Vangöl’den geldi.

Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş’ın kızı Ender Denktaş Vangöl haberin altına yapılan yorumlara yönelik yorum yaparak,  bu diziye sahip çıkılmasının anlamsız olduğunu ve bu dizinin onurlu tarihimizi doğru yansıtan bir yapım olmadığını ifade etti ve eleştiride bulunanlara tarihimizi doğru okuyup öğrenmeleri tavsiyesinde bulundu.

PAYLAŞIMIN TAMAMI ŞU ŞEKİLDE:

“Tüm yorumculara Türkiye’den yazan kardeşlerimize yazıyorum. Bu “Belgesel” değil “Dizi” diyerek istedikleri gibi ve istedikleri şekilde koskoca bir Tarihi geçmişi kimsenin bu şekle getirmesine HAKKI YOKTUR .Kimse ONURLU Geçmişimizi ,63 den 74 e kadar Kıbrıs Türk Halkının Kahraman halkına ,kadınıyla genciyle yaşlısıyla ve en önemlisi mücahitleriyle verdikleri “VAROLUŞ ” mücadelemizi sanki Türkiye’den bir müfettiş geldi ve bizleri kurtardı gibi gösteremez .LİDERLERİMİZİ çaresiz, korkak ve emir kulları gibi bu denli küçümseyemez. DENKTAŞ ın peşinden değil ki Samson koşturacak ya da alnına tabanca dayayacak ,onun nefesinden korkanları kahramanlaştırmaktan başka bir saçmalık olamaz bu .Ve ASLA KABUL EDİLEMEZ. Kıbrıs davası bu Tarihi bilmeyen çoluk çocuğun birilerinin emrine uyarak senarist pozisyonunda uyduruk senaryolaştırılmış gerçek dışı olayları Hiç bilmeyen gençliğe bu şekilde beyin bulanıklığı yaratması ve farklılaştırması tamamen bilinçli olarak yapılmış olduğunun bilincindeyiz. Kimler tarafından yaptırıldığının da .Bu yüzden bilmediğiniz Tarihimizi savunan insanlarımıza da yorum yapıp eleştirmek hakkınız da yok. Çünkü gerçekleri BİLMİYORSUNUZ
Benim bir evlat olarak “senarist e” avukatım aracılığıyla gönderdiğim “İhtarım “ vardır .Bu YAKANLARA devam edilirse DAVA yolum açıktır. Aldıkları para Kendilerine olmayacaktır. Ben filmdeki nazı oyunculara da gerekli bilgileri ve ihtarları yaptım. Bu yüzden içimizdeki değerli basın mensubumuza çirkin ifadelerinizi bilinçsiz şekilde yaptığınızı ifade eder konuyla ilgili hiç bir bilginiz olmadığımdan Tarihimizi doğru okumanızı ve doğru öğrenmenizi tavsiye ederim .Saygılar .”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu