EkonomiKıbrısManşet

Ercan Turhan’dan hekimlere ‘Vatan Hainliği’ suçlaması!

Deneyimli turizmci Ercan Turhan, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komite Üyesi ve Pandemi ile Mücadele ekibinin başında görevli olan Dr. Mustafa Akansoy’a ve KTTB'ye karşı çok ağır söylemlerde bulundu.

Gıynık Sosyal Medya

Deneyimli turizmci Ercan Turhan, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komite Üyesi ve Pandemi ile Mücadele ekibinin başında görevli olan Dr. Mustafa Akansoy’a ve KTTB’ye karşı çok ağır söylemlerde bulundu.

“Sen devletten takır takır maaşını alıyorsun, devlette harcayacağın mesaini özel muayenende harcıyorsun, gelen geçenden 500 TL muayene ücreti alıyorsun, muayenene köpek bağlasan durmaz pislik içerisinde ama hijyen raconu keseceksin” gibi ağıza alınmayacak söylem ve iddialarda bulundu.

Turhan ayrıca, Dr. Akansoy ve Kıbrıs Türk Tabipler Birliği’ni (KTTB) vatan hainliğine varacak ağır suçlamalarla eleştirdi.

Turhan, Kıbrıs Türk Tabipler Birliği’ne, “Tek gaileniz KKTC’nin geri kalması ve ülkenin Rum’a yama olması” gibi suçlamalarda da bulunarak, hekimleri adeta ‘Rum Ajanlığı’ ile suçladı.

Yaklaşık iki yıldır gecesini gündüzüne katarak, toplum sağlığı için canla başla mücadele eden hekimler hakkında mesnetsiz suçlamalarda bulunan Ercan Turhan’ın, sosyal medyada tepki gören paylaşımı şu şekildedir:

“Defalarca söyledim bu ülkeyi sağlık üst kurulu yönetiyor diye

Bu kadar basiretsiz olunur mu kardeşim. Al sorumluluğu lağvet sağlık üst kurulunu. Ne demek onların karar alması onlar öneri getirir sen karar üretirsin Yazıklar olsun Bakanlar Kuruluna da….

Sağlık üst kurulu önerir Bakanlar kurulu karara bağlar

Şimdi üst kurulun bir üyesi diyor ki Ali Pilli göreve senin ne haddine kardeşim

Sen devletten takır takır maaşını alıyorsun devlette harcıyacağın mesaini özel muayenende harcıyorsun gelenden geçenden 500 tl muayene ücreti alıyorsun muayene ne köpek bağlasan durmaz pislik içerisinde ama sen hijyen vs racon keseceksin. Canınınız cehenneme siz hak sağlığı falan düşünmüyorsunuz sadece vatan hainisiniz istifa edin de kurtulsun bu millet lanet olsun sizin hipokrat yemininize sahtekarsınız…

Tabipler Birliği denen kurumunda senden farkı yok

Tek gaileniz KKTC’nin gelişmemesi, geri kalması ve sonuçta Ülkenin Rum’a yama olması.

Sen laga luga yapmayı bırak da milleti hızlı bir aşılama programına al

YAZIKLAR OLSUN

ALDIĞNIZ PARALAR ZEHİR ZIKKIM OLSUN”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu