KıbrısManşetSiyaset

Erhan Arıklı gazeteci Muazzez Gazihan’dan üslubu nedeniyle özür diledi

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, Kıbrıs Genç TV'nin program sunucusu Muazzez Gazihan'dan özür diledi.

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, Kıbrıs Genç TV’nin program sunucusu Muazzez Gazihan’a kullandığı üslup nedeniyle sosyal medyadan yaptığı paylaşımla özür diledi.

Arıklı paylaşımında, “Bugün hangi rant çevrelerinin sözcülüğünü yaptığını gayet iyi bildiğim bir sendikacının senin programında yaptığı seviyesiz ve asılsız iddiaları duyduğumda bunlara cevap verme ihtiyacı hissettim” dedi.

“Seviyesini ve kalitesini herkesin bildiği şahsın seviyesine inmemem gerekirken, tersini yaptım” diyen Arıklı, ona cevap verirken kendisine yakışmayan bir üslupla Gazihan’ı incitecek sözler sarf ettiği için çok üzgün olduğunu belirtti.

Arıklı, Muazzez Gazihan ve tüm Genç TV camiasından özür diledi.

Erhan Arıklı’nın paylaşımı şöyle:

“Üzgünüm Muazzez… Bugün hangi rant çevrelerinin sözcülüğünü yaptığını gayet iyi bildiğim bir sendikacının senin programında yaptığı seviyesiz ve asılsız iddiaları duyduğumda bunlara cevap verme ihtiyacı hissettim. Seviyesini ve kalitesini herkesin bildiği bu şahsın seviyesine inmemem gerekirken, tersini yaptım. Ona cevap verirken bana yakışmayan bir üslupla seni de incitecek sözler sarf ettiğim için inan çok üzgünüm. Senden ve tüm Genç TV camiasından özür diliyorum…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu