KıbrısManşetToplum

Erhürman: “bu zihniyetten hep birlikte kurtulmaktan başka çare yok!”

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, son zamanlarda yaşanan sıkıntılar ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, son zamanlarda yaşanan sıkıntılar ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Erhürman, “Hem ağlayıp hem gitmekten vazgeçeceğiz ve bu zihniyetten bir an önce kurtulacağız” dedi.

Tufan Erhürman’ın tam paylaşımı şu şekilde:

“1. KIB-TEK‘te 78 kişinin istihdamıyla sonuçlanan sınavda yönettiğini iddia edenlerin şeffaf açıklamalarla yalanlayamadığı şaibe iddiası.

2. Münhalsiz, sınavsız ve “hükumet”teki partilerin kontenjanları çerçevesinde gerçekleştirildiği KIB-TEK Yönetim Kurulu Başkanı tarafından teyit edilen 63 istihdam daha.

3. Gazetelerde aynı gün haber: “675 TL üzeri borcu olanların elektriği kesilecek”.

4. Sanayicinin isyanı: 2010 yılında elektrik tüketiminde % 25 destek alan sanayici bugün % 2 destek alıyor. Girdi maliyetleri çok arttı. Ürettikçe yok oluyoruz.

5. KIB-TEK‘in verimli çalışmadığını, personel giderlerinin çok fazla olduğunu her fırsatta dile getiren siyasiler, ekonomik örgütler…

Ülkenin hal-i pür melali bu! Ülkeyi yönettiğini iddia eden zihniyet belli. Herkesin, özellikle de “şikayetçi”lerin samimiyet testinden geçtiği bir dönemdeyiz.

Hem ağlayıp hem gitmekten vazgeçeceğiz ve bu zihniyetten bir an önce kurtulacağız. Bu “yönetim”le geçen her dakika ülke de halk da geri döndürülmesi çok güç bir biçimde hasara uğruyor.

Hep birlikte harekete geçmekten, bu zihniyetten hep birlikte kurtulmaktan ve hep birlikte yönetmekten başka çare yok!”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu