Güney KıbrısKıbrısManşetToplum

Erhürman: “Hristodulidis karşısında bizden başka birilerini görmekten rahatsız olur mu emin değilim!”

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, “Alithia” gazetesi, KKTC’de yabancılara mülk satışıyla ilgili olarak, “yarın müzakere masasına oturursak karşımızda Kıbrıslı Türkleri değil, İsraillileri, Rusları, Ukraynalıları ve İngilizleri bulacağız” haberine değinerek, uzun bir süreden beri gündemde tutmaya çalıştığımız, nüfus, toprak ve mülkiyet ile ilgili gelişmelere seyirci kalmaya devam edersek, bizim bu topraklardaki “özne” pozisyonumuzdan çok şey kaybedeceğimizden adım gibi eminim!” dedi.

“Güney Kıbrıs’ta yayın yapan “Alithia” gazetesi, KKTC’de yabancılara mülk satışıyla ilgili olarak, “yarın müzakere masasına oturursak karşımızda Kıbrıslı Türkleri değil, İsraillileri, Rusları, Ukraynalıları ve İngilizleri bulacağız” diyor. Sn. Hristodulidis’i de mülkiyet konusundaki pozisyonundan dolayı eleştiriyor.

Sn. Hristodulidis karşısında bizden başka birilerini görmekten rahatsız olur mu emin değilim!
Ama çok uzun bir süreden beri gündemde tutmaya çalıştığımız, nüfus, toprak ve mülkiyet ile ilgili gelişmelere seyirci kalmaya devam edersek, bizim bu topraklardaki “özne” pozisyonumuzdan çok şey kaybedeceğimizden adım gibi eminim!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu