KıbrısManşet

Erhürman: Saner, her nedense bundan bile rahatsız oluyor

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman'dan Başbakan Ersan Saner'e "Ciddiyetsizliğin, tuhaflığın bu kadarı" tepkisi...

Gündemin ana maddesi haline gelen Kutlu Adalı cinayeti ile ilgili ikili diyaloglar gündeme gelmeye başladı. Başbakan Ersan Saner’in “Araştırılacak bir şey varsaydı kendi dönemlerinde araştırsalardı” diyerek muhalefeti işaret etmesi üzerine muhalefetten tepki gecikmedi.

Yeni iddiaların ortaya atılmaya başlanması ile birlikte muhalefetten yetkili makamlara ‘Harekete geçin’ çağrısı üzerine Başbakan ve Erhürman arasında gerginlik oluşturdu

Sosyal medyasından Başbakan Ersan Saner’i eleştiren Erhürman, “Ciddiyetsizliğin, tuhaflığın bu kadarı” diyerek tepki gösterdi.

Açıklamanın tamamı ise şu şekilde:

Kutlu Adalı cinayeti bu ülkede insan hakları ve demokrasi alanında açılmış çok derin bir yara. Yeni iddialar ortaya atılıyor ve muhalefet yetkili makamlara harekete geçilmesi için çağrı yapıyor.
Sn. Saner her nedense bundan bile rahatsız oluyor ve “araştırılacak bir şey varsaydı kendi dönemlerinde araştırsalardı” diyerek muhalefete “tepki” gösteriyor. Ciddiyetsizliğin, tuhaflığın bu kadarı!!!

Diğer Haberler

Başa dön tuşu