KıbrısManşet

Erhürman’dan gündeme dair değerlendirme

Ünal Üstel ile kurulan hükümetin meşru olmadığını yineleyen Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, "Hükümet meşru değil derken meclis meşru değil demedik. Bu meclisi yaklaşık 3 ay önce halk seçti” ifadelerine yer verdi.

CANLI AKTARIM

Ünal Üstel ile kurulan hükümetin meşru olmadığını yineleyen Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, “Hükümet meşru değil derken meclis meşru değil demedik. Bu meclisi yaklaşık 3 ay önce halk seçti” ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, BRT’de katıldığı Manşet+ programında yaşanılanları değerlendirdi.

Dün Cumhuriyetçi Türk Partisi, Ünal Üstel ile herhangi bir koalisyon hükümetin görüşmesini yapmayacaklarını duyurdu. CTP’nin herhangi bir koalisyon görüşmesi yapmamasının UBP’nin kendi içinde yaşadıkları ve istikararlı olmayan Sucuoğlu Hükümeti’ne bağlayan Erhürman, daha önce yaptığı açıklamaları anımsattı. Sucuoğlu haricinde de UBP içinden herhangi birine görev verilmesinin de meşru olmadığını ifade eden Erhürman, meşru olmayan bir durumda koalisyon görüşmesi yapmayacaklarını yineledi.

CTP SİNE-İ MİLLETE DÖNECEK Mİ?

Dün gündemde olan Halkın Partisi’nin sine-i millete dönmesi konusunda Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin nasıl bir  yol izleyeceği merak konusuydu. Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, ana muhalefetin  bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğini ya da CTP’nin sine-i millete dönüp dönmeyeceği konusunda önümüzdeki günlerde toplanacak olan parti yürütme organları içerisinde görüşüleceğini aktardı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu