EğitimKıbrısManşet

GAÜ Bahar Festivali’nin açılışı gerçekleşti

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Bahar Festivali açılışını duayen yönetmen, yapımcı ve senarist Osman Sınav ve ünlü oyuncu Cihan Ünal’ın söyleşisi ile başladı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Bahar Festivali açılışını duayen yönetmen, yapımcı ve senarist Osman Sınav ve ünlü oyuncu Cihan Ünal’ın söyleşisi ile başladı.

GAÜ organize ettiği Bahar Festivali etkinliklerine Spectrum Uluslararası Kongre Merkezi’nde duayen yönetmen, yapımcı ve senarist Osman Sınav ve ünlü oyuncu Cihan Ünal’ın söyleşisi ile başladı. GAÜ İletişim Fakültesi’nin organize ettiği söz konusu söyleşiye KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, DP Girne Milletvekili, GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar’ın yanı sıra GAÜ akademik ve idari kadrosu ile öğrenciler katılım gösterdi.

“The Global Goals For Sustainable Development” (Sürdürülebilir Kalkınma İçin Küresel Hedefler) teması ile bu yıl gerçekleşen 2022 Bahar Festivali kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda organize edilen söyleşi GAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmet Esenyel’in ve GAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Neriman Saygılı’nın açılış konuşmaları ile başladı. Program kapsamında öğrencilerin merak ettiği sorulara yanıtlar verilirken öğrenciler usta isimlerden bilgi ve deneyimlerini dinleme fırsatı buldular.

Söyleşi kapsamında Yalnız Kurt başrol oyuncusu Hasan Denizyaran’a ‘En Genç Başarılı Dizi Film Oyuncusu’ ve başarılı ünlü oyuncu Murat Han’a da ‘2022 Yılı En Karizmatik Dizi Film Oyuncusu Ödülü’ KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ve DP Girne Milletvekili ve GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar tarafından takdim edildi. Söyleşide ayrıca Osman Sınav ve Cihan Ünal’a da GAÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Sadık Akyar ve GAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Neriman Saygılı tarafından plaket takdim edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu