KıbrısManşetSiyasetToplum

Erhürman’ın hükümetin istifasına ilişkin eleştirileri devam ediyor

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman'ın hükümetin istifasına ilişkin eleştirileri devam ediyor. Başbakan Faiz Sucuoğlu'nun MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, zamlar konusundaki sözlerini değerlendiren Erhürman," Sn. Sucuoğlu ne demek istediğini açıklamalı" ifadelerine yer verdi

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman’ın hükümetin istifasına ilişkin eleştirileri devam ediyor. Başbakan Faiz Sucuoğlu’nun MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, zamlar konusundaki sözlerini değerlendiren Erhürman,” Sn. Sucuoğlu ne demek istediğini açıklamalı” ifadelerine yer verdi.

Tufan Erhürman’ın açıklaması şu şekilde:

“Eğer dün Cumhurbaşkanı verdiğimiz birinci zarf konusunda adım atabilseydi ve (Maliye Bakanını) görevden alabilseydi bugün başka bir arkadaşımızı atayıp sıkıntıları çözebilecektik” demiş Sn. Sucuoğlu.

“Sıkıntıları çözme” iddiası bir yana da “görevden alsaydı” yerine “görevden alabilseydi” demenin manası ne? Sn. Atun’u neden görevden alamadı Sn. Tatar? Sn. Sucuoğlu ne demek istediğini açıklamalı!

Diğer Haberler

Başa dön tuşu