FutbolKıbrısManşetSporToplum

Esat Erdoğmuş’ta Yaralı İki Takım

Aksa Süper Ligi 7. hafta karşılaşmalarında pazar günü 3 maç var. Pazar seansındaki maçlardan biri Hamitköy sahasında oynanacak. Ligde yaralı iki takımın karşı karşıya geleceği zorlu 90 dakikada iki takım kazanarak yaralarını sarmak istiyor

Aksa Süper Ligi 7. hafta karşılaşmalarında pazar günü 3 maç var. Pazar seansındaki maçlardan biri Hamitköy sahasında oynanacak. Ligde yaralı iki takımın karşı karşıya geleceği zorlu 90 dakikada iki takım kazanarak yaralarını sarmak istiyor.

Hamitköy ligde son 6 maçında 1 puan aldı. Yeşil siyahlı takım ligde 6 maçtır galibiyete hasret. Ahmet Sakallı’nın takımında eksik futbolcuların yavaş yavaş takıma dönmesi ile yüzü gülerken bunu sahaya da yansıtmak istiyor. Ligde performans olarak kötü bir tablo çizen takım Göçmenköy maçını kazanarak ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor. Hamitköy takımında Ahmet Hocanın bu maçtaki en büyük kozu Emmanuel Ernst olacak.

Golcü futbolcu ilk 2 maçta 4 gol atarken son 4 maçta gol atma başarısı gösteremedi. Hamitköy takımında Ernst dışında gol atan başka futbolcu da bulunmuyor. Göçmenköy takımında geçen hafta alınan ağır farklı yenilgi sonrası Teknik Direktör İltaç Karayel ile yollar ayrılmıştı. Yeni teknik ekibi ile ilk maçına çıkacak olan Göçmenköy Hamitköy maçını kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor. Musa’nın da sakatlığını atlatarak takıma dönmesi ile Derviş hocanın nasıl bir sistemle çıkacağı merak ediliyor. Hamitköy Esat Erdoğmuş Stadı’nda saat 14:30’da başlayacak maçı Evren Karademir yönetecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu