KıbrısManşetToplumTürkiye

Esmen: “Somut mesajlar verildi, gelecek için olumlu izlenimler bırakıldı”

İş insanı Esin Esmen, ilk yurt dışı ziyaretini KKTC’ye yapan Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın açıklamalarını can kulağı ile dinlediğini ve son derece önemli olduğunu vurgulayarak “Uzun bir aradan sonra tevazu ve umudu bir arada gördük” dedi

İş insanı Esin Esmen, ilk yurt dışı ziyaretini KKTC’ye yapan Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın açıklamalarını can kulağı ile dinlediğini ve son derece önemli olduğunu vurgulayarak “Uzun bir aradan sonra tevazu ve umudu bir arada gördük” dedi.

Kişisel sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Esmen, Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın açıklamalarının son derece samimi ve içten olduğuna değindi.

Esmen, “Bir iş insanı olarak yapılan açıklamaları büyük bir keyifle dinledim, ama her şeyden önemlisi yaşam bulması en büyük dileğim. Umarım, bu samimi duruş, tevazu ve doğru ekonomik yaklaşımlar yeni dönemin rehberi olur.” ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım şöyle:

“Geniş bir ekiple, ilk yurt dışı ziyaretini KKTC’ye yapan Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Cevdet Yılmaz’ın açıklamalarını can kulağı ile dinledim.

Uzun bir aradan sonra tevazu ve umudu bir arada gördük. Bu açıklamalar son derece önemli. Ülkemizdeki yatırım ikliminin devam etmesi için her zaman umudun diri tutulması gerekiyor.

Somut mesajlar verildi, gelecek için olumlu izlenimler bırakıldı.

Açıklamalar son derece samimi ve içten.

Toplumun genelini kucaklayan ve ekonomik aklı öne çıkaran;

Ülkemiz insanının hassasiyetlerini önemseyen;

Kardeşlik hukukunu öne çıkaran bu yaklaşımları büyük bir umutla dinledim.

Bir iş insanı olarak yapılan açıklamaları büyük bir keyifle dinledim, ama her şeyden  önemlisi yaşam bulması en büyük dileğim.

Umarım, bu samimi duruş, tevazu ve doğru ekonomik yaklaşımlar yeni dönemin rehberi olur.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu