EkonomiKıbrısManşet

‘EU İşini Kur’ programının formatı yenilendi

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen NI-CO tarafından yürütülen İnovatif Girişimcilik Projesi kapsamında gerçekleştirilen ‘EU İşini Kur’ programının formatı yenilendi

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen NI-CO tarafından yürütülen İnovatif Girişimcilik Projesi kapsamında gerçekleştirilen ‘EU İşini Kur’ programının formatı yenilendi.

Hayata geçirmek istediği bir iş fikri olan fakat nereden başlayacağını, nasıl bir yol çizeceğini bilemeyen girişimci adaylarının yanı sıra, danışmanlık hizmetine ihtiyaç duyan ve doğru hamlelerle ilerlemek isteyen yeni işletme sahibi olmuş girişimciler için büyük bir olanak sağlanıyor.

‘İşini Kur’ programı ile girişimcilere ücretsiz olarak, girişimcilik, pazarlama, finans ve iş planı odaklı bir workshop serisinin yanı sıra mentörlük hizmeti de sağlanıyor. Doğru adımlarla girişimcilikte dünyayı yakalamak mümkün.

‘İşini Kur’maya giden bu yolculuğa katılmak isteyenler 0548 864 64 26 numaralı telefondan ya da [email protected] adresinden detaylı bilgi alabilirler.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu