GenelKıbrısManşet

Evde ve çatıda kan izleri

DEVRİM DEMİR

Muhammed Bedi Avcı’nın ‘şüpheli’ ölümüne ilişkin tutuklanan anne, baba ve kardeşin soruşturması sürüyor

KAN İZLERİ SORUŞTURMANIN SEYRİNİ DEĞİŞTİRDİ

Lefkoşa’da 19 Eylül Salı günü kaldığı apartman dairesinin otoparkında cansız bedeni bulunan 23 yaşındaki Muhammed Bedi Avcı’nın ‘Şüpheli’ ölümüne ilişkin soruşturma devam ediyor. Polis, olay yerinde gün boyu yaptığı incelemelerde Avcı’nın kaldığı evde ve çatıda birçok noktada kan izleri tespit etti. GIYNIK ekibinin güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, tespit edilen kan izlerine ilişkin aile üyelerinin çelişkili ifade verdiği öğrenildi. Soruşturmasını ilerleten polis, genç çocuğun annesi Hülgan Avcı, babası Abdülkerim Avcı ve kardeşi Harun Suphi Avcı’yı soruşturma amaçlı tutuklayarak dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarmıştı. Zanlıların yarın yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılması bekleniyor.

YÜKSEKTEN DÜŞME ‘ŞÜPHELİ’

Polis, Muhammed Bedi Avcı’nın Küçük Kaymaklı bölgesinde kaldığı üç katlı apartmanın damından 11 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Avcı’ya Lefkoşa Hastanesi Morgunda Adli Tıp Uzmanı Doktor İdris Deniz tarafından yapılan otopside elde edilen bulgular, şüpheleri daha da güçlendirdi. Otopside, Muhammed Bedi Avcı’nın sol elinde kesikler ve akciğerlerindeki ödem, şüphe oklarını aile yakınlarına çevirdi. GIYNIK ekibinin polise yakın güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, evde ve çatıdaki kan izlerinin yanı sıra patlayan cam soruşturmanın seyrini değiştirdi.

ÇELİŞKİLİ İFADELER VAR

Avcı’nın ölümüne dair detaylar ‘cinayet’ şüphesini güçlendirirken, aile yakınlarının olay günü itibarı ile birçok çelişkili ifade verdiği öğrenildi. Bazı görgü tanıkları ise genç çocuğun cansız bedeninin otoparkta bulunması ile ambulans ve polis aranması yerine aile yakınlarının arandığını öne sürdü. Polis, bölgede bulunan kamera görüntülerini incelemeye devam ederken birçok kişinin de ifadesine başvurdu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu