KıbrısKültür SanatManşetToplum

Fantastik Roman Yazarı ve Sanatçı Kemal Behçet Caymaz; Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’ne teşekkür etti

Kıbrıs Türk Fantastik Roman Yazarı ve Sanatçı Kemal Behçet Caymaz; “Safir serisinin ikinci kitabı “Yegane Aşk”ın tanıtım gecesi sponsorlarından Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’ne kitap bağışında bulunarak teşekkür etti.

Yazar ve Sanatçı Kemal Behçet Caymaz, kendi kitabı “Safir” serisini KAÜ Modern Kütüphane’ye bağışta bulundu. Caymaz, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökçe Keçeci’ye teşekkürlerini ileterek, üniversiteye teşekkür belgesi takdimi yaptı. KAÜ Sanat Koleksiyonuna da “Safir” illüstrasyonlarından oluşan bir tablosunu hediye eden Caymaz, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nin desteği ve işbirliği için minnettar olduğunu ifade etti.

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökçe Keçeci, genç yazar ve sanatçı Kemal Behçet Caymaz’a işbirliği için teşekkürlerini ileterek, Kuzey Kıbrıs’ta sanat ve edebiyat alanında çok önemli değerlerden biri olan “Safir” serisinin yeni kitabını da tebrik etti. Prof. Dr. Keçeci, “ülkemizde sanat ve edebiyat alanında çok önemli değerlerimiz dünya standartlarında çalışmalarıyla ön plana çıkıyorlar, böyle değerli çalışmaları, yazarlarımızı ve sanatçılarımızı desteklemeye devam edeceğiz” dedi. Prof. Dr. Gökçe Keçeci, sanata ve sanatçıya verdikleri önemi hatırlatarak, özellikle sanat ve edebiyat alanında Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nin önemli çalışmalara hem imza attığını, hem de destek verdiğini vurguladı.

Kıbrıs Türk Fantastik Roman Yazarı ve Sanatçı Kemal Behçet Caymaz da, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nin desteği için teşekkür belgesi takdiminde bulunurken, KAÜ Rektörü Prof. Dr. Gökçe Keçeci’ye teşekkürlerini iletti.

 

 

 

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu