KıbrısManşet

‘Fazla mal göz çıkarmaz’ mı dediler?

Korkmazhan, hükümetin 5 aydır pandemi hastanesi yapacağını söylediğini ancak günün sonunda Kolan Hastanesi'ni "rutin sevkler" için 2 milyon 101 bin TL'ye satın adığını belirtti

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

Sol Hareket Partisi kurucularından Abdullah Korkmazhan sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, hükümetin 5 aydır pandemi hastanesi yapacağını söylediğini ancak günün sonunda Kolan Hastanesi’ni “rutin sevkler” için 2 milyon 101 bin TL’ye satın adığını belirtti.

Bu yapılanın bir kıyak mı yoksa pandemi hastanesi ardına saklanan bir kurtarma operasyonu mu olduğuna dair kafalarda soru işaretleri olduğunu ifade eden Korkmazhan’ın paylaşımı şu şekilde:

“5 aydır Pandemi hastanesi yapacağını söyleyen Hükümet edenler, bunun yerine daha önce “rutin sevkler” için 2 Milyon 101 bin TL ödenen Kolan Hastanesini satın alacaklarını açıkladı. Pek çoğumuz “Pandemi hastanesi olsun da gerekirse Kolan’ı satın alarak olsun” diyebilir. Ancak tamda bunun denmesi için bunca zaman ayak sürümüş olamazlar mı? Söz konusu olan Pandemi hastanesi ardına saklanan bir kurtarma operasyonu veya kıyak mı? Üstelik bu hastane daha önce bir kaç kez satılığa çıkmasına rağmen kimse almadı! Kolan hastanesinin ne kadara satın alınacağı ve bir Pandemi hastanesi yapımının ne kadara mal olacağı konusunda açıklama yapılmalıdır! 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu