Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
FutbolManşetSporTürkiye

Fenerbahçe puanı zor kurtardı: 2-2

Fenerbahçe, Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Denizlispor ile 90+2'de attığı golle 2-2 berabere kaldı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Zirve yarışında bir yara daha alan sarı-lacivertlilerin galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Ülker Stadı’nda oynan maça iyi başlayan Fenerbahçe, Ozan Tufan’ın 22. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.

Konuk Yukatel Denizlispor 43. dakikada VAR incelemesi sonrası penaltı kazandı. Fenerbahçe’de penaltı pozisyonunda topa elle dokunan Tolgay Arslan ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Penaltı için topun başına geçen Murawski, 45. dakikada skora eşitliği getirdi: 1-1 Mücadelenin ilk yarısı bu skorla tamamlandı. Konuk Denizlispor Mustafa Yumlu’nun 75. dakikada attığı golle 2-1 öne geçti. Fenerbahçe, Serdar Aziz ile 90+2’de eşitliği sağladı: 2-2 Kalan sürede başka gol olmadı ve taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Ligde oldukça kötü bir dönem geçiren ve galibiyet hasreti 6 maça çıkan Fenerbahçe, puanını 40’a yükseltti. Denizlispor ise puanını 28’e çıkardı

 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu