KıbrısManşetSporToplum

Finalin adı Yakın Doğu-Yükseliş

2023-2024 Hentbol Sezonu Tolga Kınacı U18 Erkekler Ligi’nde finalistler belirlendi

2023-2024 Hentbol Sezonu Tolga Kınacı U18 Erkekler Ligi’nde finalistler belirlendi.

 PLAY-OFF YARI FİNAL SERİSİ TAMAMLANDI:
Hentbol Federasyonu tararfından organize edilen 2023-2024 sezonu Tolga Kınacı U18 Erkekler Ligi’nde 2 maç kazanım esasına göre oynanan play-off yarı final serisi tamamlandı. Finale yükselen takımlar Yakın Doğu Üniversitesi ile Yükseliş oldu.

YAKIN DOĞU ZORLANMADI:
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile Alayköy Doğukent arasında oynanan play-off yarı final serisinde YDÜ ilk maçı 44-21, ikinci maçı ise 17-7 kazanarak seriyi 2-0 üstün tamamladı ve adını finale yazdırdı.

YÜKSELİŞ FİNALİ KOPARDI ALDI:
Yükseliş ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) arasındaki play-off yarı final serisi büyük heyecana sahne oldu. İlk maçı UKÜ 47-40 kazanarak seride 1-0 öne geçerken Yükseliş ikinci maçta rakibini 40-34 mağlup ederek seride durumu 1-1 yaptı. Yükseliş üçüncü ve son maçta da rakibini 40-35 yenerek seriyi 2-1 kazandı ve finalist olmauyı başardı.

MAÇIN OYUNCULARI MEHMET, SAMET VE MURAT:
Hentbol Federasyonu U18 Ligi’nde yeni bir uygulama ile play-off yarı final serisi ve final serisi maçlarında maçın oyuncusunu seçerek ödüllendiriyor. Yarı final serisi ikinci maçlarında maçın oyuncuları YDÜ’den Mehmet Yıldız ve Yükseliş’ten Hasan Samet Yılmaz olurken, UKÜ-Yükseliş serisinin son maçında maçın adamı Murat Yıldırım oldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu