KıbrısManşetSiyaset

Fırat Ataser, Alsancak Yeşilova Spor Kulübü’nün otobüsünü çalarak el koydu!

Redif Nurel “Seçim döneminde Fırat Ataser’e tahsis ettiğim otobüsü inatla ve intikamla gece yarısı saatlerinde Ataser veya personeli tarafından çalındı ve otobüs kayıplara karıştı” dedi

Alsancak Yeşilova Spor Kulübü başkanı Redif Nurel, Alsancak Yeşilova Spor Kulübü taraftarları, yöneticileri ve kendisinin katkılarıyla satın alınan, kendi şirketi adına kayıtlı olan ve başkanlığını yaptığı spor kulübünün kullanımında olan otobüsü, seçim döneminde kullanması için kendisinden isteyen Fırat Ataser’e verdiğini ama şimdi geri alamadığını ifade etti.

Dün basında da yer alan iddialara göre, Redif Nurel yaptığı açıklamada “Kendime ait olan otobüsü çaldı ve bana geri vermiyor, Polise şikayetçi oldum” ifadelerini kullandı.

Nurel, spor kulübüne ait otobüsün üzerindeki kulüp armalarının, yerine tekrar yapıştırılması ve otobüsün eski haline geri getirilmesi koşuluyla Fırat Ataser’in kullanımına verildiğini ancak seçim bitmesine rağmen otobüsün kendisine geri iade edilmediğini açıkladı. Ataser’in “Sana geri vermeyeceğim, artık otobüs benim oldu” dediğini iddia eden Nurel,  bunun üzerine polise şikayette bulunduğunu açıkladı.

Redif Nurel dün akşam saatlerinde kendi şirketine kayıtlı olan Merit Alsancak Yeşilova kulübün kullanımına verilen otobüsünü Ataser’in personeline çalma talimatı verdiği iddiasıyla dün polise şikayetçi olduğunu, otobüsün anahtarını alarak “Başkanın talimatıdır, size vermem” diyerek giden belediye personelinin anahtarı kendisine vermediğini, gecenin ilerleyen saatlerinde ise otobüsün kulüp binası önünden çalınarak, götürüldüğünü iddia etti.

Nurel “Seçim döneminde Fırat Ataser’e tahsis ettiğim otobüsü inatla ve intikamla gece yarısı saatlerinde Ataser veya personeli tarafından çalındı ve otobüs kayıplara karıştı” dedi.

Nurel, “Ataser’e seçim döneminde destek veriyordum sonrasında benim için bir televizyon programında olmayacak sözler söylemesinin ardından kendisine olan desteğimi geri çektim ve Namsoy’a destek verdim sözleriyle aralarındaki gerginliğin nedenini açıkladı.

Seçimin ertesi gününden itibaren otobüsün anahtarını talep ettiklerini ama alamadıklarını ifade eden Redif Nurel, hukuki sürecin başlayacağını bildirdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu