ManşetSpor

Futbol ateşi yeniden alevleniyor

Ülkemizde futbol ligleri oynanamazken Acapulco Otel, KKTC Master Futbol Turnuvası düzenleyerek futbol özlemini dindirecek. Acapulco Sports Park'ta bir turnuvadan ötesi yaşanacak. 15-17 Ocak 2021 tarihlerinde masterler Acapulco'da buluşacak

GIYNIK SPOR – OKAN KARADEMİR

Ülkemizde futbol ligleri oynanamazken Acapulco Otel, KKTC Master Futbol Turnuvası düzenleyerek futbol özlemini dindirecek.

Acapulco Sports Park’ta bir turnuvadan ötesi yaşanacak. 15-17 Ocak 2021 tarihlerinde masterler Acapulco’da buluşacak.

KKTC MASTER FUTBOL TURNUVASI

Ülkemizde pandemi yasakları nedeniyle futbol ligleri oynanamazken Acapulco Otel aldığı önemli bir organizasyon kararı ile KKTC Futbol Master Turnuvası düzenliyor. Ülkemizde faaliyet gösteren tüm master takımlarına davet gönderilen bu özel organizasyon 15-17 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacak. Acapulco Sport Park’ta oynanacak maçları resmi hakemler yönetecek.

BİR TURNUVADAN ÖTESİ

Turnuva, otel konaklamalı olup 2 gece 3 gün şeklinde herşey dahil konseptinde Acapulco Convention  & Spa Otel’de yapılacak. Herşey dahil konseptinden daha fazlası olarak; kapalı yüzme havuzu, fitness center, masa tenisi, tavla ve internet de ücretsiz olarak kullanıma açık olacak.

FİNAL CANLI YAYINLANACAK

Turnuvaya katılacak tüm katılımcılara plaket takdim edilecek, profosyonel video çekimleri ve maçların video görüntüleri sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak. Ayrıca turnuva sonunda şampiyonluk seromonisi yapılacak ve şampiyonluk maçı da canlı yayın olarak WEB TV’de gösterilecektir.

28 KASIM’DA BİLGİLENDİRME

28 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’da Acapulco Otel’de turnuva ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılacak. Toplantıya her takımdan en fazla 2 temsilci katılması istenirken ülkemizdeki tüm master takımlarına davet gönderildi. Bu toplantı ile turnuvaya katılacak takımlar belirlenecek ve turnuva kuralları açıklanacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu