GenelKıbrısManşet

Gardiyanoğlu: Güncelliğini yitirmiş yasalar ivedilikle güncellenecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu Güven Bengihan başkanlığındaki KTAMS heyetini kabul ederek görüştü. Bengihan konuşmasında, Çalışma Bakanlığı’nın çalışma hayatının kalbinin attığı yer olduğunu belirterek , çalışma hayatındaki sıkıntılarla, kamu yararı için birlikte ne yapabilirizi konuşmak ve bazı yerlerde bozulan çalışma barışını yeniden birlikte sağlayabilmek arzusunda olduklarını dile getirdi. Çalışanların haklarının savunulması adına sendikalarla işbirliği yapılmasının son derece önemli olduğunu vurgulayan Bengihan, Bakan Gardiyanoğlu’na görevinde başarılar diledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu da konuşmasında, amacına hizmet etmeyen güncelliğini yitirmiş bakanlıkla ilgili yasaların ivedilikle güncelleneceğine dikkat çekti ve uzlaşarak yol alacaklarını dile getirdi.

“Tüm sendikalar benim için eşittir” diyen Gardiyanoğlu, birleştirici, uzlaşıcı ve insan odaklı bir çalışma şekli olduğuna işaret ederek, “Birlikte daha yürüyecek çok yolumuz var.” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu