KıbrısManşetToplumTürkiye

Gardiyanoğlu: “İsias bir enkaz değil, bir cinayet alanıdır”

Adıyaman'da temaslarda bulunan Cumhuriyet Meclisi Depremle İlgili Hukuki ve Adli Sürecin İzlenmesine İlişkin Oluşturulan Geçici ve Özel Komitesi heyeti İsias Otel enkazında incelemelerde bulundu. Komite üyesi UBP'li vekil Sadık Gardiyanoğlu, yaptığı açıklamada, "İsias bir enkaz değil, bir cinayet alanıdır" dedi

Cumhuriyet Meclisi Depremle İlgili Hukuki ve Adli Sürecin İzlenmesine İlişkin Oluşturulan Geçici ve Özel Komitesi, Adıyaman’da temaslarda bulunuyor…

Komite üyesi UBP’li vekil Sadık Gardiyanoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ardından basın açıklamasında bulunarak, bugün heyet olarak İsias Otel enkazında incelemeler yaptıklarını aktardı.

Gardiyanoğlu, “Bunu yapanların yatacak toprağı bile olmayacak”

Cumhuriyet Meclis Heyeti Depremle İlgili Hukuki Ve Adli Sürecin İzlenmesine İlişkin Oluşturulan Geçici Ve Özel Komite Heyeti’nde yer alan Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Sadık Gardiyanoğlu, Adıyaman’da İsias Otel enkazını gördükten sonra, “Enkaz değil, cinayet alanı” dedi.

Yaptığı paylaşımda Gardiyanoğlu, “Heyet olarak bugün Adıyaman İsias otel enkazındaydık.24 yıllık bir Mimar olarak, bir Müteahhit olarak şunu söyleyebilirim ki hiç teste gerek yok. İsias bir enkaz değil, bir cinayet alanıdır.7 katlı binanın sadece kolon donatılarını inceleyerek bile net söylüyorum, 7 katlı binada ne demir donatısı nede beton hiç tamam değil. Bizlerin 2 katlı binalarımızda bile kullanmadığımız demir ebat ve miktarı ile 7 kat çıkmışlar. Bunları yapanların yatacak toprağı bile olmayacak” dedi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu