KıbrısManşetToplum

Gardiyanoğlu: Kayıt dışı emlakçılığın üzerine gitmeye kararlıyız

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği’nin misafiri olarak ülkemizde temaslarda bulunan Mersin Emlakçılar Odası heyetini kabul etti.

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı ,Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Sinan Canpolat, Mersin’de yasal olarak faaliyet gösteren Emlakçıları ,KKTC’de ki emlakçılar ile bir araya getirerek gayrimenkul alışveriş köprüsünü kurup iki ülkenin de karşılıklı çalışmalar sağlamak için buraya geldiklerini anlattı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu da konuşmasında her sektörde olduğu gibi kayıt dışı emlakçılığın üzerine gitmekte kararlı olduklarını dile getirdi. Kayıt dışılık sorununun ülkede önemli bir yer tuttuğunu dile getiren Bakan Gardiyanoğlu, turizm sektörünün ağırlıklı olduğu bir ülkede bu tür bir imajın hoş olmadığını söyledi. Gardiyanoğlu yapılacak olan hizmet bedellerinin ülkede kalması için örgütlerle istişare içinde çalışacaklarını kaydetti.

“HALKA HİZMET İÇİN GELDİK YANLIŞLARIN ÜZERİNE KARARLILIKLA GİDECEĞİZ”
Gardiyanoğlu “Amaç sürdürülebilir ayakları üzerinde duran bir KKTC bırakmaktır. Biz halka hizmet için geldik. Gördüğümüz yanlışların üzerine kararlılıkla gideceğiz” İfadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu