KıbrısMagazinManşet

GAÜ’nün Bahar Festivali programı oldukça eğlenceli

GAÜ’nün organize ettiği Bahar Festivali’nin 16 Mayıs’taki programı kapsamında saat 21.00’de DJ Ertan Nedim sahne alırken 22.00’de ise DJ Doğuş Kılıç sahne alıyor

GAÜ’nün organize ettiği Bahar Festivali’nin 16 Mayıs’taki programı, GAU Lympic’de saat 16.00’da DJ Space ile devam ediyor. Ayrıca Uluslararası Öğrencilerin Kültür Standlarındaki yemek ikramı ile festival sürerken kültürel danslar da yapılıyor. Festival kapsamında, sürdürülebilir sanat faaliyetleri, sokak basketbolu, GAÜ orkestraları müzik dinletisi de gerçekleştiriliyor. Festivalde saat 21.00’de DJ Ertan Nedim sahne alırken 22.00’de ise DJ Doğuş Kılıç sahne alıyor.

17 Mayıs Salı günü ise, Kulüpler Öğrenci Hizmet Direktörlüğü tarafından organize edilen ödüllü yarışmalar ve tavla turnuvasının 1. elemesi gerçekleşecek. Program kapsamında sürdürülebilir sanat faaliyetleri, voleybol ve balon topu maçları, yaratıcı kokteyl tasarımı, sokak dansları ve çeşitli oyunlar düzenlenecek. Akşam saat 20.00’de Roham ve Jacy sahne alırken saat 22.00’da da Eypio sahne alacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu