KıbrısManşetToplum

Gazimağusa Belediyesi ve LTB, Lefkoşa Maratonu’nda Şampiyon Melekler için omuz omuza

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, 22 Ekim’de düzenlenecek Lefkoşa Maratonu dolayısıyla bugün Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay’a ziyarette bulundu.

Tüm geliri Şampiyon Melekler Eğitim Kampüsü’ne devredilecek olan maraton, bu yıl sadece Lefkoşa’nın değil, tüm ülkenin maratonu olacak.

Gazimağusa Belediyesi olarak gerek Sakarya ve Maraş MAGEM binalarında gerekse Bandabuliya ve Belediye binamızda Lefkoşa Maraton’u için biz de kayıt kabul edeceğiz.

Şampiyon Melekler Derneği Başkanı Ruhşen Karakaya ve Disiplin Kurulu Üyesi Esra Özberkman’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Uluçay, Gazimağusa Belediyesi’nin, Lefkoşa Maratonu için iş birliği ve dayanışmaya hazır olduğunu belirtti. Başkan Uluçay, Lefkoşa Maratonu’na aktif destek verileceğini ifade ederek, başta Mehmet Harmancı olmak üzere Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği ve tüm maraton organizasyon ekibine şehrimiz adına teşekkür etti.

Ziyarette, LTB Başkanı Harmancı, Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay’a Lefkoşa Maratonu’na yönelik armağanlar sundu.

“BU MESELE BİZİM ULUSAL KONUMUZDUR”
LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Lefkoşa Maratonu’nun ilk kez Lefkoşa dışında bir amaç için koşulacağını ifade ederek “bu mesele bizim ulusal konumuzdur” yorumunda bulundu.

Lefkoşa Maratonu’nun büyük bir organizasyon olduğunu belirten LTB Başkanı Harmancı, hedeflenen gelirin ciddi bir katkı sağlayacağını düşündüklerini belirtti.

Şampiyon Melekler Eğitim Kampüsü projesi için ciddi boyutta ilerleme kaydedilmesi halinde maratonun amacına ulaşmış olacağını belirten Harmancı, Başkan Uluçay’dan Gazimağusa Belediyesi’nin her türlü katkıyı vereceğini duymanın güzel olduğunu, bu yaklaşımın oldukça önemli olduğunu kaydetti. Harmancı, süreç içerisinde belediyeler arasındaki dayanışmaya vurgu yaptı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu