KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Gazimağusa-Lefkoşa Anayolu’nda kaza

Polis Basın Subaylığı, Gazimağusa-Lefkoşa Anayolu’nda Burak Albayrak’ın yönetimindeki van araç ile Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solunda bulunan güvenlik adasının kenarındaki trafik levhasına çarpmış ve kontrolsüzce devam edip yolun sağına geçerek orta refüjün bordür taşlarına da çarptıktan sonra, 2 takla atıp tekerlekleri üzerinde durduğunu açıkladı. Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Burak Albayrak ve araçta yolcu olarak bulunan Mustafa Türkkanlı’nın kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’ndeki tedavileri halen sürüyor.

Polis Basın Subaylığı’nın resmi açıklaması:

“08.08.2023 tarihinde, saat 17:00 sıralarında, Gazimağusa-Lefkoşa Anayolu üzerinde, Burak ALBAYRAK (E-26) yönetimindeki PT 233 plakalı van araç ile Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada Borusan Ormanları önlerine geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solunda bulunan güvenlik adasının kenarındaki trafik levhasına çarpmış ve kontrolsüzce devam edip yolun sağına geçerek orta refüjün bordür taşlarına da çarptıktan sonra, 2 takla atıp tekerlekleri üzerinde durmuştur.
Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Burak ALBAYRAK ve araçta yolcu olarak bulunan Mustafa TÜRKKANLI (E-53) kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’ndeki tedavileri halen sürüyor. Soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu