KıbrısManşetToplum

Gazimağusa ve Girne’de uyuşturucu operasyonu: 7 kişi tutuklandı

Girne ve Gazimağusa Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından ikametgahlarda yapılan aramada toplam 40 gram uyuşturucu madde tespit edildi. Toplam 7 kişi tutuklandı.

Gazimağusa’da toplam 40 gram uyuşturucu ele geçirildi: 5 tutuklu

Gazimağusa’da dün Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekiplerin tarafından A.A.E.L.(E-26)’nin kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada, yaklaşık 15 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, içerisinde tütünle karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet sarma sigara ve bir adet öğütücü bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıs tutuklandı.

Dün sabah yine Gazimağusa’da, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğün ekipleri tarafından, M.Ş.(E-35), A.A.(E-33) ve Y.B.(K-28)’nin bulundukları ikametgahta yapılan aramada, yaklaşık 25 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıslar ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan Ü.K.(E-45) tutuklandı.

Girne’de bir evde yapılan aramada uyuşturucu maddeler bulundu: 2 tutuklu
Girne’de dün M.I.K.(K-26) ve S.C.L.R.(K-27)’nin kalmakta olduğu ikametgahta polis tarafından yapılan aramada; içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan dört adet öğütücü ve içerisinde tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan 2 adet madde bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıslar tutuklandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu