KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Gazimağusa’da gerçekleşen denetimlerde ikamet izinsiz 10 kişi tutuklandı

Gazimağusa’da asayiş ve denetimleri gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen denetimler kapsamında İkamet izinsiz 10 kişi ve 1 araç sürücüsü tutuklandı

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre Gazimağusa’da asayiş ve denetim gerçekleştirildi.

Polis basın bülteninde verilen bilgiye göre asayiş ve denetimler dün 20.00-00.00 saatleri arasında, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’nün sorumluluk alanı içerisinde gerçekleştirildi.

Gazimağusa’da gerçekleştirilen denetimler kapsamında; eğlence mekanları, alkollü içki satışı yapılan yerler, kahvehaneler, gece kulüpleri ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edilirken, ülkede herhangi bir yasal statüsü olmadığı halde, ikamet izinsiz olarak ikamet ettiği tespit edilen toplam 10 kişi tutuklandı.

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 21 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Trafik Ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam bin 780 araç sürücüsü kontrol edildi.

Sürücülerden 153’ü yasal hız sınırı üzerinde süratli araç kullanmak, 2’si sürüş ehliyetsiz ve sigorta kapsamaksızın araç kullanmak, 6’sı sürüş esnasında cep telefonu kullanmak, 21’i seyrüsefer ruhsatsız araç kullanmak ve 1’i sigortasız araç kullanmak olmak üzere toplam 365 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.

Öte yandan, 1 sürücü tutuklanırken ve 25 araç ise trafikten men edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu