KıbrısManşet

Geçitkale’de aile katliamı! Önce anne ve babasını sonra kendini vurdu!

Geçitkale’de 14 yaşındaki çocuk, önce anne ve babasını sonra da kendini silahla vurdu. Anne, baba ve çocuk hayatını kaybetti

Geçitkale güne bir aile faciası ile uyandı. İddiaya göre aile arasında çıkan tartışma 3 ölümle sonuçlandı. 14 yaşındaki Çınar Çobanoğlu, anne Bengü Çobanoğlu baba İbrahim Çobanoğlu evlerinde vurulmuş vaziyette ölü olarak bulundu. Olayla ilgili olarak aileye mensup 18 yaşındaki Eralp Çobanoğlu’nun Mağusa Polisi Müdürlüğü’nde sorgulandığı belirtildi.  Cinayeti kimin işlediği henüz bilinmiyor. Polis resmi açıklama yapmadı.

14 yaşındaki Çınar Çobanoğlu’nun annesi Bengü Çobanoğlu ve babası İbrahim Çobanoğlu’nu uyudukları sırada emekli Astsubay İbrahim Çobanoğlu’na ait ruhsatlı tabanca ile vurarak öldürdüğü ardından kendisini de yaraladığı öne sürüldü.

14 yaşındaki Çınar Çobanoğlu’nun annesi Bengü Çobanoğlu ile babası İbrahim Çobanoğlu’nu vurarak intihar ettiği iddia ediliyor ancak bu bilgiyi henüz polis kaynakları resmen duyurmadı.

Anne ve baba olay yerine yaşamını yitirirken, Çınar Çobanoğlu da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Polis evin içinde 2 boş kovan buldu. Olayda kullanılan tabanca emare olarak alındı. Bölgede çok sayıda polis var. Evdeki inceleme halen sürüyor.

Polis Basın Subaylığı’nın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

08.01.2021 tarihinde, saat 03.30 sıralarında, Geçitkale’de sakin İbrahim ÇOBANOĞLU (E-52) ve Bengü ÇOBANOĞLU (K-48) ikametgahlarının yatak odası içerisinde tabanca ile vurulmak suretiyle olay yerinde yaşamlarını yitirmişlerdir.

Yine aynı ikametgah içerisinde bulunan 14 yaşındaki Çınar ÇOBANOĞLU (E-14) ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmiştir. Olayla ilgili polis soruşturması çok yönlü olarak devam etmektedir.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu