FutbolKıbrısManşetSpor

Genç antrenörün yerine tecrübe getirildi

Miracle Değirmenlik’te genç antrenör Celal Habeşoğlu görevden alınırken yerine deneyimli isim Hüseyin Hacıömeroğlu (Batshi) getirildi.

AKSA 1. Lig ekiplerinden Miracle Değirmenlik’te teknik adam değişikliği yaşandı. Miracle Değirmenlik’te genç antrenör Celal Habeşoğlu görevden alınırken yerine deneyimli isim Hüseyin Hacıömeroğlu (Batshi) getirildi.

Bu sezon Miracle’ın ana sponsorluğunda gücüne güç katan ve 1. Lig’de Miracle Değirmenlik adıyla şampiyonluk için yola çıkan Mesarya ekibinde, ligin ikinci haftasında antrenör değişimi yaşandı.

Lige sahasındaki 2-1’lik Karşıyaka galibiyetiyle başlayan Miracle Değirmenlik, ikinci haftada ise Dörtyol deplasmanında rakibine 2-1 kaybetti.

Bunun üzerine Kulüp Başkanı Ahmet Erbay, eş başkanlar Miracle direktörleri Hakan Törehan ve Ebru Törehan ile yönetim kurulu üyeleri dün akşam olağanüstü toplandı.

Toplantıdan çıkan karar doğrultusunda genç antrenör Celal Habeşoğlu ile yollar ayrılırken takmın başına kimin geleceği de çok kısa sürede belirlendi ve deneiymli teknik adam Hüseyin Hacıömeroğlu (Batshi) ile anlaşma sağlandı.

Miracle Değirmenlik ligin üçüncü haftasında 2 Ekim Cumartesi günü Çanakkale’yi konuk edeceği maça yeni teknik adamı Hüseyin Hacıömeroğlu (Batshi) nezaretinde çıkacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu