KıbrısManşetToplum

‘Genç GİKAD’ oluşumu kuruldu

Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak 'Genç GİKAD' oluşumunu kurduklarını açıkladı.

Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak ‘Genç GİKAD’ oluşumunu kurduklarını açıkladı.

GİKAD, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü şükran ve minnetle anarak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutladı.

GİKAD’ın gelecekte de var olabilmesinin genç nesillerin elinde olduğu ifade edilirken bu anlamlı günde ‘Gençlere Uçmaları için Kanatlar, Kök Salmaları için Sebepler Veriyoruz’ sloganı ile Genç GİKAD’ı kurduklarını ifade etti.

‘GENÇ GİKAD’ KURULDU
Kıbrıs Türk kadınının, tüm ekonomik faaliyetler, bilim, siyaset, sanat ve sporda yön verici olmaları dolayısı ile toplumun kalkınması için çalışan GİKAD’ın ilelebet var olmasının gençlerin elinde olduğu belirtilen açıklamada, 19 Mayıs’ta Genç GİKAD’ın ‘Gençlere Uçmaları için Kanatlar, Kök Salmaları için Sebepler Veriyoruz’ sloganı ile kuruduğu ifade edildi.

“GİKAD GENÇLERE GENÇLER GİKAD’A SAHİP ÇIKACAK”
GİKAD ve Genç GİKAD’ın çalışma prensipleri hakkında yapılan açıklamada: “GİKAD üyeleri, tecrübeleri ile genç kızlarımızın geleceğinin şekillenmesine mentörlük yapacak, aynı zamanda, projelerinde gençlerimiz ile çalışarak onların, GİKAD’ın vizyon, misyon ve hedefleri doğrultusunda, takım ruhu ile yetişmelerini sağlayacaktır. Gençlerin enerjileri, dijital becerileri ve yenilikçi dimağları da derneğimizin, toplum üzerindeki etkinliğini artıracaktır.

GİKAD gençlerimize, gençlerimiz de GİKAD’a sahip çıkacaktır. Bu oluşumun ülkemize hayırlı olmasını dileriz” ifadeleri kullanıldı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu