GenelKıbrısManşet

Girne artık daha güvenli

Girne’de kent güvenliği konusunda ciddi adımlar atılıyor; Girne Zabıta Kent Güvenlik Birimi 7/24 şiarıyla sokağa iniyor

Girneliler artık daha güvenli bir kentte yaşayacak

Belediye kolluk kuvvetleri, polisle birlikte kent güvenliğini sağlamak için sahada olacak

ÖZEL HABER

ÖNLEMLER ZORUNLU OLDU…

Ülkenin dört bir yanında artış yaşanan kriminal olaylara karşı tedbirler artırılmaya devam ediyor. Yerel yönetimlerin de önem göstermesi beklenen kent güvenliği konusunda; başta aydınlatmada yaşanan eksiklikler giderilmeye çalışılırken, özellikle seçim döneminde vatandaşların yerel yönetimlerden beklentisi belediye kolluk kuvvetlerinin de kent güvenliğinde etkin rol üstlenmesiydi.

GİRNE İLK ADIMI ATTI…

Ülkenin turizm başkenti Girne’de bu anlamda radikal önlemler hayata geçiyor. Girne Zabıta Kent Güvenlik Birimi; 4 Şubat Cumartesi gününden itibaren 7/24 hizmet anlayışıyla sokağa çıkıyor. 24 saat boyunca kent güvenliğini sağlayacak ve polisle birlikte sahada olacak olan Girne Zabıta Kent Güvenlik Birimi, gerek ülke gerekse bölge insanının kendini güvende hissetmesi ve güvenilir bir kent yaratılması noktasında önemli rol üstlenecek.

EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞILIYOR…

Kent güvenliği konusunda ekonomik imkânlar çerçevesinde Mayıs ayında hem personel sayısında hem de teknik donanım imkânlarında iyileştirmeler yapılacağı açıklanırken; Girne’yi daha güvenli bir kent yapmak için tüm paydaşlar el birliği ile çalışmaya devam edecek. Girneliler, gerek liman bölgesinde, gerek parklarda, gerekse kentin diğer bölgelerinde kendilerini daha güvende hissederek hareket edebilecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu