Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

Girne Belediyesi Yaz Tatili Çocuk Atölyeleri, “Susam Sokağı’ndan Kırpık” kukla gösterisi ile sona erdi

Girne Belediyesi Yaz Tatili Çocuk Atölyeleri “Susam Sokağı'ndan Kırpık” kukla gösterisi ile sona erdi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Girne Belediyesi Yaz Tatili Çocuk Atölyeleri “Susam Sokağı’ndan Kırpık” kukla gösterisi ile sona erdi.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Hanife Tayyareci ile “Susam Sokağı’ndan Kırpık” kukla gösterisi, cuma günü Sevim Ebeoğlu Barış Parkı’nda ücretsiz olarak gerçekleştirildi.

Girne Belediyesi Sosyal İşler Şube Amiri Misli Kadıoğlu, 16 Haziran’dan itibaren düzenledikleri kültür gezileri, el sanatları atölyeleri, spor aktiviteleri, plaj oyunları gibi etkinliklerde, birçok çocuğun bir araya geldiğini belirterek, Girne Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde üç aylık planlanan kurs ve atölye programlarının bundan sonra devam edeceğini kaydetti.

– Güngördü: “Yoğun katılımdan dolayı mutluyuz”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, her yıl düzenlenen, sosyal belediyecilik kapsamında herkese eşit imkanlar yaratarak, tüm çocukları kucaklayıp ücretsiz katılımın sağlandığı yaz tatili çocuk atölyelerine yoğun ilgiden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Güngördü, çocukların sosyal, özgüveni yüksek, başarılı bireyler olmalarına katkı sağlamayı umduklarını dile getirdi ve etkinliklerin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm personele ve katkı koyan tüm eğitmenlere teşekkürlerini iletti.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu