KıbrısKültür SanatManşetToplum

Girne gecelerine yeni soluk: RichCat

Richard Javadi ve Vahid Motaghi'nin Girne gece hayatına kazandırdığı yeni eğlence mekânı RichCat, gerçekleştirilen muhteşem açılışla Girne gecelerine “Merhaba” dedi

Richard Javadi ve Vahid Motaghi’nin Girne gece hayatına kazandırdığı yeni eğlence mekânı RichCat, gerçekleştirilen muhteşem açılışla Girne gecelerine “Merhaba” dedi.

GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞ
Girne’de eğlencenin yeni adresi RichCat, iş dünyasının başarılı isimleri Richard Javadi ve Vahid Motaghi tarafından hayata geçirilirken, geçtiğimiz akşam görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Bu özel gecede Girne gece hayatına yeni bir soluk getirildi. RichCat’in açılış gecesinde, davetlileri özel dans gösterileri ve Frekans Grubu’nun seslendirdiği eğlenceli şarkılar karşıladı. RichCat sahnesinde eğlencenin ritmi bir an olsun düşmezken, geceye katılanlar yerlerinde duramadı. Gecenin en özel anlarından biri Türkiye’den gelen ünlü DJ Ahmet’in kabin başına geçmesiyle yaşandı.

EĞLENCE ANLAYIŞINI DEĞİŞTİRECEK
DJ Ahmet, setleriyle davetlileri coşturdu ve geceye unutulmaz bir tat kattı. Hayriye Vurdu Organization, etkileyici modelleriyle de gecenin parlayan yıldızları arasındaydı. RichCat’in gurur kaynağı olan mekân müdürü Osman Ercan, Girne’ye yeni bir eğlence anlayışı getirdikleri için duyduğu mutluluğu dile getirdi. RichCat, haftanın her gecesi misafirlerini ağırlayarak dolu dolu eğlence programları sunuyor, bu da Girne’nin eğlence dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Ünlü ses sanatçısı Meltem Erensoylu’nun da katıldığı bu muhteşem gece ile RichCat, Girne’deki sosyal yaşamın yeni vazgeçilmezi olarak adını yazdırdı. RichCat, eğlence tutkunları için unutulmaz ve keyif dolu anlar sunmaya devam edecek gibi görünüyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu