Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Girne Halk Kütüphanesi’nde sergi açılışı ile kitap tanıtımı ve imza günü düzenleniyor

“Mağusa’nın İz Bırakanları” isimli fotoğraf sergisi, perşembe günü Girne Halk Kütüphanesi Ziya Rızkı Arşivi ve Sergi Salonu’nda açılacak.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

“Mağusa’nın İz Bırakanları” isimli fotoğraf sergisi, perşembe günü Girne Halk Kütüphanesi Ziya Rızkı Arşivi ve Sergi Salonu’nda açılacak.

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Kültür Dairesi’nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü kapsamında katkı yaptığı Kıbrıs Fotoğraf Büyüsü Dostları Derneği’nin (FODOS) “Mağusa’nın İz Bırakanları” isimli fotoğraf sergisi, Girne Halk Kütüphanesi Ziya Rızkı Arşivi ve Sergi Salonu’nda sanatseverlerin izlenimine sunuluyor.

Daire’den verilen bilgiye göre, Kültür Dairesi’nin gezici sergiler projesi kapsamında Mağusa’dan Girne’ye taşıdığı sergi 19 Şubat Perşembe günü saat 15.30’da Kültür Dairesi Müdürü Şirin Zaferyıldızı Zaimağaoğlu tarafından açılacak. Mağusa kültürüne ve tarihine katkı sağlamış simaların FODOS üyesi fotoğraf sanatçılarının sanatsal bir bakış açısıyla çektiği portrelerinden oluşan sergi 6 Mart tarihine kadar açık kalacak.

Leymosun Kültür Vakfı da aynı gün, Girne Halk Kütüphanesi’nde Kültür Dairesi Müdürü Şair Şirin Zaferyıldızı Zaimağaoğlu’nun geçtiğimiz yıl Eylül ayında okurlarla buluşan Ağırdık Zamana isimli son şiir kitabı için tanıtım ve imza günü düzenliyor.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu