Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Girne’de sabah trafiğe açılan yol ‘aşırı sürat yapıldığı’ gerekçesiyle trafiğe tekrar kapatıldı

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Uğur Mumcu Caddesi’nden, Oscar Hotel yönüne giden ve bugün saat 07.00’de trafiğe açılan yol, aşırısı sürat yapıldığı gerekçesiyle tekrardan trafiğe kapatıldığını duyurdu.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bilgilendirme paylaşımında bulundu.

Murat Şenkul, Uğur Mumcu Caddesi’nden, Oscar Hotel yönüne giden yolun sabah 07.00’de trafiğe açıldığını, fakat aşırı sürat gözlemlendiği gerekçesiyle söz konusu yolun tekrardan trafik akışına kapatıldığını duyurdu.

Bölgede mevcut 2 yaya geçidinden yayaların geçmesi neredeyse imkansız olduğunu kaydeden Şenkul, “Hem açılan dönüşün daha güvenli olması hem de yayaların sağlığı için bu cadde üzerinde sürat düşürücü kararlar alınması kaçınılmazdır” ifadelerini kullandı.

Şenkul, bu hafta içerisinde Trafik Komisyonu’nu tekrar toplayıp yoldaki sürati azaltma yönünde yapacaklarını masaya yatıracaklarını belirterek, “Yeni kararlar üretilip yol güvenliğini hem araç hem yaya trafiği açısından güvenli hale geldikten sonra Oscar yönündeki dönüşü tekrardan açacağız” dedi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu