KıbrısMagazinManşet

Girne’nin yeni gözdesi The Black Penny Coffee House & Kitchen

Girne Yeni Liman Çemberi bölgesinde hizmete açılan The Black Penny Coffee House & Kitchen’in kokteylli açılış gecesine çok sayıda seçkin davetli ve iş insanları katıldı

GIYNIK ÖZEL

The Black Penny Coffee House & Kitchen, görkemli bir açılışla Girne’de hizmete girdi. Girne Yeni Liman Çemberi bölgesinde hizmete açılan The Black Penny Coffee House & Kitchen’in kokteylli açılış gecesine çok sayıda seçkin davetli ve iş insanları katıldı.

Büyük bir titizlik ve ince işçilikle yapımı aylar süren eşsiz dekorasyonuyla Girne’ye hem yeni bir soluk hem de yeni bir tat katacak olan The Black Penny Coffee House & Kitchen, İngiltere’deki birçok şubesinin ardından ülkemizde de Girne’de Kıbrıslı kahve ve eğlence severlerin hizmetine açıldı.

Dekoruyla göz kamaştıran The Black Penny Coffee House & Kitchen, zengin menüsüyle de iştah kabartıyor. Girne’nin yeni gözdesi olmaya ve en özel partilere ev sahipliği yapmaya şimdiden aday olan mekan, hem eğlencesiyle hem de lezzetleriyle eğlence sektörüne iddialı bir giriş yaptı.

The Black Penny Coffee House & Kitchen’ın açılış kurdelesini Girne Belediyesi Başkanı Nidai Güngördü ve eski milletvekillerinden İlkay Kamil ile Tansel Doratlı gerçekleştirdi.

Açılışta kısa bir konuşma gerçekleştiren Girne Belediyesi Başkanı Nidai Güngördü, böylesi kaliteli ve nezih bir mekanın Girne bölgesine kazandırılmasından duyduğu mutluluğu dile getirirken, Girne bölgesinin bu tür yatırımlara ihtiyacı olduğunu vurguladı. Dilaver ailesine bu dönemde böylesi bir yatırıma imza atma cesareti gösterdikleri için teşekkür eden Güngördü, iş yaşamında başarılar diledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu